Scheiden in heel Nederland

Bij uitelkaar.nl helpt een advocaat je online bij de scheiding. Dat is handig voor jou en zorgt ervoor dat je de regie over je eigen scheiding houdt. Jij bepaalt waar en wanneer je aan je scheiding werkt.

Online scheiden in Nederland

Om er zeker van te zijn dat de afspraken die je maakt goed zijn, nodigt de advocaat je samen met jouw (ex-)partner één keer op zijn of haar kantoor uit. Met dit gesprek ronden jullie je scheiding af. De advocaten verbonden aan uitelkaar.nl zijn door heel Nederland verspreid. Je kunt hieronder zien of er een advocaat bij jou in de buurt aangesloten is bij uitelkaar.nl. Online scheiden met de zekerheid van een advocaat kan bij uitelkaar.nl in heel Nederland.

Zie je geen advocaat in uw stad of regio? Dan kun je de afronding van jouw scheiding via Skype regelen met één van onze advocaten.

Waar kun je de scheiding aanvragen?

Je kunt zelf via Uitelkaar.nl aan al je afspraken rondom de scheiding werken. Je kunt extra ondersteuning krijgen als je dat nodig hebt. De persoonlijke casemanager staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je kunt bijvoorbeeld via mediation aan de lastigere afspraken van jullie scheiding werken. Dankzij de veilige online omgeving kun je dit allemaal zelfstandig doen, wanneer jij daar tijd voor hebt en waar je maar wilt. Zolang je maar een internetverbinding hebt, is bijna alles mogelijk. Dit maakt het mogelijk dat je overal in Nederland aan je scheiding kunt werken.

Samen met je (ex-)partner bepaal je het tempo van jullie scheiding. Dit betekent ook dat je niet tegelijkertijd aan de afspraken hoeft te werken als je dat niet wilt. Jullie doen alles op eigen tempo. Uiteindelijk kun je er net zo lang over doen als jullie zelf willen. Ook minder snel, overigens. Je hebt namelijk geen oplopende kosten, waardoor je weloverwogen keuzes kunt maken zonder tijdsdruk. Jij bepaalt dus hoe lang de scheiding duurt.

De locaties van de advocaten van uitelkaar.nl