Scheiden in Cuijk

10 juni 2020

Zoek je voor je scheiding een advocaat in Cuijk? Probeer je scheiding in zo goed mogelijk overleg te doorlopen. Hoe beter je overlegt met je (ex-)partner hoe beter jullie afspraken later worden nageleefd. Met heftige discussie en ruzie bereik je meestal het tegenovergestelde.

Pagina inhoud

  Een goede basis leggen voor de komende jaren

  Met conflict leg je geen goede basis voor de komende jaren. De kans bestaat dat jullie van tijd tot tijd nog met elkaar in contact moeten staan. Het is zonde om deze nieuwe fase in je leven te bouwen op een slechte fundering. Geef elkaar de ruimte om goed na te denken over de keuzes die gemaakt moeten worden. Doorloop het proces stap voor stap en houd je blik gericht op de toekomst.

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Mediation en andere ondersteuning via Uitelkaar.nl

  Via Uitelkaar.nl werk je aan de afspraken die gericht zijn op het voorkomen van conflicten in de toekomst. Merk je dat je ergens toch niet helemaal samen uitkomt? Dan kun je via Uitelkaar.nl een mediationtraject in. Mediation is er voor jullie samen, om te kijken naar een oplossing die voor jullie beiden goed werkt. De mediator houdt daarbij het belang van jullie beiden in de gaten.

  Zijn jullie tot een goede oplossing gekomen? Dan leggen jullie de afspraken hierover vast via Uitelkaar.nl. Uitelkaar.nl werkt landelijk met verschillende aangesloten experts, de mediators en advocaten, zodat er altijd oplossingsgericht meegedacht kan worden bij jou in de buurt.

  Advocaat in Cuijk

  Als je je scheiding in (de omgeving van) Cuijk wilt regelen en op zoek bent naar een advocatenkantoor in Cuijk, dan is mr. Monique Senssen-Franssen de aangewezen advocaat voor jou. 

  Benieuwd wat Uitelkaar.nl voor jou kan betekenen?

  Advocaat Monique Senssen-Franssen

  Monique Senssen-Franssen is in 2001 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Al ruim 10 jaar richt zij zich bijna uitsluitend op het personen- en familierecht in de breedste zin van het woord.

  Zij is al vanaf de start verbonden aan Uitelkaar.nl en de voorganger Rechtwijzer.nl. Dit platform biedt mensen die uit elkaar gaan naast de mogelijkheid om veel samen te regelen ook betrouwbare informatie en de mogelijkheid tot persoonlijk contact met een advocaat. Vooral dit laatste is echt van toegevoegde waarde.

  Mensen bevinden zich bij een echtscheiding in misschien wel een van de lastigste periodes van hun leven. Monique beschouwt het als haar taak om voor de cliënt de problemen terug brengen naar de kern van de zaak, maar de emoties die in deze kwesties spelen niet uit het oog te verliezen. Juist de combinatie van de persoonlijke en zakelijke kant van het verhaal maakt dit rechtsgebied boeiend. Bij cliënten bij Uitelkaar.nl is het prettig om te zien dat er ook begrip kan zijn voor de ander en dat mensen samen tot creatieve oplossingen in staat zijn.

  Wil je graag weten welke experts in Nederland nog meer bij Uitelkaar.nl zijn aangesloten? Kijk dan eens op de pagina: Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Waar kun je de scheiding aanvragen? Lees meer

  Gerelateerde artikelen

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  15 maart 2024

  De cijfers fluctueren jaarlijks een beetje, maar bijna 40% van de huwelijken eindigt in een echtscheiding. Het grootste gedeelte van het scheidingen in Nederland gaat via meest bekende wegen: met hulp van een advocaat of...

  Lees verder

  Scheiden in Rosmalen

  23 februari 2024

  Je gaat scheiden en woont in (de buurt van) Rosmalen. Waar moet je beginnen? Heb je al een keuze gemaakt hoe je wilt scheiden? Via een advocaat of een mediator? Misschien wil je wel online scheiden? Lees hier wat er...

  Lees verder

  Scheiden in Oud-Beijerland

  08 november 2022

  Op zoek naar een scheidingsadvocaat in Oud-Beijerland? Een echtscheiding of het ontbinden van een geregistreerd partnerschap is een heftige gebeurtenis. Om die reden is het handig om een familierecht advocaat in te...

  Lees verder