Scheiden in Cuijk

10 juni 2020

Zoek je voor je scheiding een advocaat in Cuijk? Probeer je scheiding in zo goed mogelijk overleg te doorlopen. Hoe beter je overlegt met je (ex-)partner hoe beter jullie afspraken later worden nageleefd. Met heftige discussie en ruzie bereik je meestal het tegenovergestelde.

Pagina inhoud

  Een goede basis leggen voor de komende jaren

  Met conflict leg je geen goede basis voor de komende jaren. De kans bestaat dat jullie van tijd tot tijd nog met elkaar in contact moeten staan. Het is zonde om deze nieuwe fase in je leven te bouwen op een slechte fundering. Geef elkaar de ruimte om goed na te denken over de keuzes die gemaakt moeten worden. Doorloop het proces stap voor stap en houd je blik gericht op de toekomst.

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Mediation en andere ondersteuning via Uitelkaar.nl

  Via Uitelkaar.nl werk je aan de afspraken die gericht zijn op het voorkomen van conflicten in de toekomst. Merk je dat je ergens toch niet helemaal samen uitkomt? Dan kun je via Uitelkaar.nl een mediationtraject in. Mediation is er voor jullie samen, om te kijken naar een oplossing die voor jullie beiden goed werkt. De mediator houdt daarbij het belang van jullie beiden in de gaten.

  Zijn jullie tot een goede oplossing gekomen? Dan leggen jullie de afspraken hierover vast via Uitelkaar.nl. Uitelkaar.nl werkt landelijk met verschillende aangesloten experts, de mediators en advocaten, zodat er altijd oplossingsgericht meegedacht kan worden bij jou in de buurt.

  Advocaat in Cuijk

  Als je je scheiding in (de omgeving van) Cuijk wilt regelen en op zoek bent naar een advocatenkantoor in Cuijk, dan is mr. Monique Senssen-Franssen de aangewezen advocaat voor jou. 

  Advocaat Monique Senssen-Franssen

  Monique Senssen-Franssen, Vaessen Advocaten.

  Wil je graag weten welke experts in Nederland nog meer bij Uitelkaar.nl zijn aangesloten? Kijk dan eens op de pagina: Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Waar kun je de scheiding aanvragen? Lees meer