Scheiding Den Haag

10 juni 2020

Hoe regel je een scheiding in Den Haag? Natuurlijk wil je een goede advocaat voor je scheiding in Den Haag. Een scheiding kan voor alle betrokkenen moeilijk zijn. Naast dat je aan heel veel zakelijke dingen moet denken, komen er ook een hoop andere gedachten bij kijken. Misschien denk je wel terug aan toen het nog goed was tussen jullie, of begin je te twijfelen omdat de kinderen heftig reageerden toen jullie hen vertelde over jullie scheiding. Kortom, een scheiding is niet zomaar iets.

Pagina inhoud

  Zelfzorg tijdens de scheiding

  Wat te doen bij je scheiding in Den Haag? Door goed voor jezelf te zorgen en op tijd hulp in te schakelen als je dat nodig hebt, kun je de scheiding iets makkelijker maken. Je kunt zelfs overwegen om eens te praten met een therapeut. Een therapeut kan je helpen om bepaalde gevoelens te begrijpen en te relativeren. Dit helpt je daarnaast bij het maken van de afspraken over de scheiding. Denk ook eens aan mindfulness oefeningen om even je hoofd leeg te maken of een flinke hardloopsessie. 

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Geen belangrijke afspraken vergeten tijdens de scheiding

  Omdat er bij scheiden veel komt kijken, is het fijn als je wat ondersteuning en begeleiding kunt krijgen. Dit helpt te voorkomen dat je zaken over het hoofd ziet of een keuze maakt waar je achteraf spijt van hebt. Je kunt hiervoor een expert inschakelen. Je kunt ook via Uitelkaar.nl aan je afspraken werken en ondersteuning krijgen bij het maken van de afspraken. En dat kun je zelfs vanuit eigen huis doen, op de tijden en dagen dat het jou uitkomt. Je bewaart zelf de regie, maar je staat er niet alleen voor. 

  Echtscheiding Den Haag: hoe doe ik dat?

  Bij een scheiding heb je altijd ten minste één gesprek nodig bij een advocaat, ook in Den Haag. De advocaat in Den Haag dient namelijk jullie verzoek om te scheiden in bij de rechter. Als je je scheiding wilt regelen in Den Haag, dan kun je je gemaakte afspraken via Uitelkaar.nl tijdens een laatste gesprek voorleggen bij één van de aangesloten advocaten. Het gesprek met de scheidingsadvocaat zit inbegrepen bij de vaste lage prijs van Uitelkaar.nl.

  Advocaat Majory Brech

  Mr. Majory Brech haar achtergrond is advocatuur hoewel zij ook als griffier bij de rechtbank, Sector familie en Jeugdrecht gewerkt heeft. Majory’s kantoor zit in Den Haag (Statenkwartier).

  Haar sterke kant is haar vermogen om goed te luisteren en te komen met hele praktische oplossingen die de klant echt verder helpen. Zij probeert zo duidelijk mogelijk te zijn en heldere oplossingen aan te bieden, omdat er bij een echtscheiding al ontzettend veel op iemand afkomt.

  Wat Majory’s dag goed maakt is een zeer tevreden cliënt.

  Waar kun je de scheiding aanvragen? Lees meer