Scheiden op goede voet

Stap voor stap scheiden met begeleiding of juist heel snel. Alles kan bij Uitelkaar.nl. Op het online scheidingsplatform maak je een ouderschapsplan, scheidingsplan, met of zonder mediation. Iedere situatie is uniek, dus jij beslist wat je nodig hebt en betaalt alleen daarvoor. Niet meer niet minder.

Bekijk onze diensten

Stappen van scheiden bij Uitelkaar.nl

1

Kies module

Voor elke situatie is er een module.


Scheidings- en ouderschapsplan

€595 per persoon
Met subsidiekorting vanaf €38 p.p.


Scheidingsplan

€495 per persoon
Met subsidiekorting vanaf €38 p.p.


Ouderschapsplan

€250 per persoon
Met subsidiekorting vanaf €38 p.p.

2

Geef aan of je ondersteuning wilt van een mediator

Je krijgt altijd begeleiding van je persoonlijke casemanager en een advocaat (geen advocaat bij ouderschapsplan). Daarnaast kan een mediator jullie extra ondersteuning geven.

3

Maak een proefaccount aan

Als je een account aanmaakt zijn de eerste 5 dagen gratis. Zo kunnen jullie kijken of scheiden via Uitelkaar.nl bij jullie past. Jullie starten met een intake en krijgen feedback van jullie casemanager.

4

Online afspraken maken met begeleiding

Jullie gaan in jullie digitale dossier aan de slag met het maken van afspraken over het huis, de financiën en de kinderen. De casemanager staat het gehele traject voor jullie klaar.

5

Afronding door advocaat

Jullie krijgen een advocaat toegewezen vanuit Uitelkaar.nl. Deze controleert of de afspraken juridisch kloppen. Hierna hebben jullie een afspraak met de advocaat en ondertekenen jullie het scheidingsplan. Jullie advocaat dient de scheiding in bij de rechtbank.*

*In de module Ouderschapsplan zorgt je casemanager voor de afronding.

Scheiden op jullie manier

In onze online omgeving stemmen jullie op je eigen tempo afspraken af. Elke scheiding is anders, doe het daarom op jouw manier! Samen, alleen, met een mediator. Aan de keukentafel, in de natuur, met je beste vriend, alles kan en alles mag. Onze casemanager houdt een oogje in het zeil en beantwoordt al je vragen waar nodig.

Stap voor stap in je eigen tempo
Met een persoonlijke casemanager
Doe het op jouw manier
Waar je maar wil, samen of alleen
én krijg extra begeleiding waar nodig