Scheiding in De Meern

10 juni 2020

Zoek je voor je scheiding een advocaat in De Meern? Elke scheiding verloopt anders. Elke scheiding vraagt daarom om een andere aanpak. Probeer jullie scheiding daarom niet te vergelijken met die van een vriend(in), familielid of kennis. Het kan namelijk altijd anders verlopen.

Pagina inhoud

  Leren van ervaring bij scheiden bij anderen

  Het kan wel helpen om de ervaring van anderen aan te horen, zodat je ervan kunt leren. Je kunt het dan in jouw situatie anders aanpakken. Heb je bijvoorbeeld gehoord dat een familielid veel ruzie had tijdens de scheiding en achteraf spijt had van de afspraken die hij of zij had gemaakt? Neem dit dan mee in jouw scheiding en probeer naar oplossingen te zoeken als jullie er samen niet uit komen. 

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Een goede basis bij scheiding 

  Om tot goede afspraken te komen die lang houdbaar zijn, is een goede basis essentieel. Dit betekent dat je in ieder geval in gesprek kunt gaan met je (ex-)partner en kunt praten over de zakelijke dingen van de scheiding. Als je eraan toe bent kun je het hebben over de moeilijkere dingen, zoals hoe jullie de zorg en omgang met de kinderen tussen jullie willen verdelen. Via Uitelkaar.nl kun je per module aan de afspraken werken of zelfs tussen de modules wisselen. Je werkt namelijk op eigen tempo aan de afspraken en jij hebt de regie in handen. 

  Advocatenkantoor in De Meern

  Nadat jullie aan de afspraken hebben gewerkt, hebben jullie in ieder geval één gesprek met een advocaat. De advocaat doet de laatste juridische check en vraagt jullie scheiding aan bij de rechter. In de Meern kun je dit laten doen door twee collega’s in de advocatuur. Je kunt zelf kiezen.

  Advocaat Ingrid van den Heuvel

  Mr. Ingrid van den Heuvel, Advocatenkantoor De Zaak in Recht.

  Advocaat Hilde Schouten

  Mr. Hilde Schouten, Advocatenkantoor De Zaak in Recht. 

  Wil je graag weten welke bij welke experts Uitelkaar.nl nog meer aansluiting heeft in Nederland? Kijk dan eens op de pagina: Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Waar kun je de scheiding aanvragen? Lees meer