Scheiding in De Meern

10 juni 2020

Zoek je voor je scheiding een advocaat in De Meern? Bij Uitelkaar.nl weten we dat elke scheiding anders verloopt. Elke scheiding vraagt daarom om een persoonlijke aanpak. Uitelkaar.nl combineert een online platform met persoonlijke ondersteuning.

Pagina inhoud

  Leren van ervaring bij scheiden van anderen

  Een goede voorbereiding kan zijn om ervaringen van anderen te horen. Welke situaties wil je zelf graag vermijden en wat zijn manieren van omgaan met de scheiding die jou aanspreken? Je hebt vast mensen in je omgeving die een scheiding meemaakten. Op Uitelkaar.nl staan ook ervaringen van mensen die een scheiding doormaakten.

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Een goede basis bij scheiding 

  Om tot goede afspraken te komen die goed werken na de scheiding, is een goede basis essentieel. Dit betekent dat je in ieder geval in gesprek gaat met je (ex-)partner en praat over de zakelijke dingen van de scheiding. Als je eraan toe bent, zul je het ook hebben over de moeilijkere dingen, zoals hoe jullie de zorg en omgang met de kinderen tussen jullie gaan verdelen. Via Uitelkaar.nl kun je per thema aan afspraken werken. Je werkt op eigen tempo en jullie hebben de regie in handen.

  Benieuwd wat Uitelkaar.nl voor jou kan betekenen?

  Advocatenkantoor in De Meern

  Nadat jullie aan de afspraken hebben gewerkt, hebben jullie in ieder geval één gesprek met een advocaat. De advocaat doet de laatste juridische check en vraagt jullie scheiding aan bij de rechter. In de Meern kun je dit laten doen door Ingrid.

  Advocaat Ingrid van den Heuvel

  Ingrid van den Heuvel-Beerens is familierechtspecialist en scheidingsmediator (vFAS). Zij heeft in 2016 haar kantoor opgericht. Sinds maart 2021 is de Zaak in Recht overgegaan in een maatschap, Ingrid voert het kantoor nu samen met haar collega en vriendin Dorrit Schröder. Het kantoor is gevestigd in De Meern, Utrecht. Naast live besprekingen is iedereen op kantoor ook bedreven in online meetings. Het enige nadeel is dan wel dat je zelf je kop koffie of thee moet pakken ;-)

  Ingrid is getrouwd met Theo, samen hebben zij twee kinderen: Floris en Amber. Zij is gespecialiseerd in het familierecht, als advocaat én als mediator. Naast het familierecht gaat haar hart ook sneller kloppen van straf- en jeugdrecht. Ook daar is Ingrid in gespecialiseerd. De rode draad van deze specialisaties is dat je mensen bijstaat in de meest moeilijke periodes van het leven. Juist in die periodes heb je iemand nodig die je kan vertellen wat de mogelijkheden en de onmogelijkheden zijn én je hierin kan begeleiden. Dat ziet zij als de basis van haar vak. Ingrids dag is goed wanneer jij je als cliënt gehoord voelt en zij in klare taal al je vragen heeft kunnen beantwoorden. 

  In haar werk is zij praktisch en betrokken. Van de mensen die zij bijstaat verwacht zij hetzelfde. Daarom heeft Ingrid zich ook aangesloten bij Uitelkaar.nl. Wanneer je gaat scheiden via dit platform kijkt zij kritisch naar de afspraken die jullie maken en houdt zij oog voor de persoonlijke belangen. Daarnaast spreekt de laagdrempeligheid van Uitelkaar.nl haar erg aan. Goede begeleiding is een must-have voor iedereen die wil scheiden, op welke manier je dat ook wil doen.

  Wil je graag weten welke experts in Nederland nog meer bij Uitelkaar.nl zijn aangesloten? Kijk dan eens op de pagina: Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Waar kun je de scheiding aanvragen? Lees meer

  Gerelateerde artikelen

  Scheiden in Eindhoven

  10 juni 2020

  Wat komt er kijken bij een scheiding in Eindhoven? Tijdens je scheiding moeten er over veel zaken afspraken gemaakt worden. Naast afspraken over de kinderen (als je die hebt), gaat een belangrijk deel van de afspraken over...

  Lees verder

  Scheiding Almere

  10 juni 2020

  Je wilt een scheiding aanvragen in Almere. Als je gaat scheiden en je kinderen hebt, is het belangrijk dat jij en je (ex-)partner jullie kinderen centraal stellen. Besteed extra aandacht aan jullie kinderen. Wanneer je aan...

  Lees verder

  Echtscheiding Bergen op Zoom

  10 juni 2020

  Je wilt een echtscheiding in Bergen op Zoom. Scheiden is natuurlijk een erg vervelend proces, zeker ook als je samen kinderen hebt. Zeker In dat geval is het van groot belang er alles aan te doen jullie scheiding zo soepel...

  Lees verder