Scheiding in De Meern

10 juni 2020

Zoek je voor je scheiding een advocaat in De Meern? Bij Uitelkaar.nl weten we dat elke scheiding anders verloopt. Elke scheiding vraagt daarom om een persoonlijke aanpak. Uitelkaar.nl combineert een online platform met persoonlijke ondersteuning.

Pagina inhoud

  Leren van ervaring bij scheiden van anderen

  Een goede voorbereiding kan zijn om ervaringen van anderen te horen. Welke situaties wil je zelf graag vermijden en wat zijn manieren van omgaan met de scheiding die jou aanspreken? Je hebt vast mensen in je omgeving die een scheiding meemaakten. Op Uitelkaar.nl staan ook ervaringen van mensen die een scheiding doormaakten.

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Een goede basis bij scheiding 

  Om tot goede afspraken te komen die goed werken na de scheiding, is een goede basis essentieel. Dit betekent dat je in ieder geval in gesprek gaat met je (ex-)partner en praat over de zakelijke dingen van de scheiding. Als je eraan toe bent, zul je het ook hebben over de moeilijkere dingen, zoals hoe jullie de zorg en omgang met de kinderen tussen jullie gaan verdelen. Via Uitelkaar.nl kun je per thema aan afspraken werken. Je werkt op eigen tempo en jullie hebben de regie in handen.

  Advocatenkantoor in De Meern

  Nadat jullie aan de afspraken hebben gewerkt, hebben jullie in ieder geval één gesprek met een advocaat. De advocaat doet de laatste juridische check en vraagt jullie scheiding aan bij de rechter. In de Meern kun je dit laten doen door twee collega’s in de advocatuur. Je kunt zelf kiezen.

  Advocaat Ingrid van den Heuvel

  Mr. Ingrid van den Heuvel, Advocatenkantoor De Zaak in Recht.

  Ingrid van den Heuvel-Beerens, familierechtspecialist en scheidingsmediator (vFAS). Zij heeft in 2016 mijn kantoor opgericht, wij bevinden ons in De Meern, Utrecht. Ingrid is getrouwd met Theo, samen hebben zij twee kinderen: Floris en Amber. Ruim 11 jaar geleden is zij haar carrière als advocaat gestart, eerst enkel gespecialiseerd in het strafrecht en daarna ook in het familierecht. In beide rechtsgebieden sta je mensen bij in moeilijke periodes van het leven. Juist in die periodes heb je iemand nodig die je kan vertellen wat de mogelijkheden en de onmogelijkheden zijn én je hierin kan begeleiden. Dat ziet zij als de basis van haar vak en daar heeft zij zich dan ook in gespecialiseerd. In haar werk is zij praktisch en betrokken. Van de mensen die Ingrid bijstaat verwacht zij hetzelfde. Daarom heeft zij zich ook aangesloten bij Uitelkaar.nl. Wanneer je gaat scheiden via dit platform kijkt ze kritisch naar de afspraken die jullie maken en houd zij oog voor de persoonlijke belangen. Daarnaast spreekt de laagdrempeligheid van Uitelkaar.nl haar erg aan. Goede begeleiding is een must-have voor iedereen die wil scheiden, op welke manier je dat ook wil doen. 

  Ingrid's dag is goed wanneer jij je als cliënt gehoord voelt en zij in klare taal al je vragen heeft kunnen beantwoorden!

  Advocaat Hilde Schouten

  Mr. Hilde Schouten, Advocatenkantoor De Zaak in Recht.

  Hilde Schouten is sinds 2000 advocaat en sinds 2006 ook MfN-mediator. Zij heeft lang een algemene praktijk gehad, maar altijd met focus op het familierecht. Haar speciale interesse ligt in het internationaal familierecht. Hilde is sinds 1 februari 2020 werkzaam bij Advocatenkantoor De Zaak in Recht in De Meern, Utrecht. No nonsens en directe communicatie. Dat is wat je bij haar krijgt, naast haar kennis en ervaring in het familierecht. Je krijgt van Hilde te horen wat de mogelijkheden zijn, waar mogelijke knelpunten liggen en wat je kunt of moet bijdragen om het beste resultaat te bereiken. Zij informeert je over oplossingen die haalbaar en houdbaar zijn. Je hebt immers niks aan afspraken die niet uitvoerbaar blijken of geen stand kunnen houden. Zij is voorstander van overleg, simpelweg omdat je dan verantwoordelijkheid neemt en zelf je resultaat bepaalt. Bovendien toon je hierdoor dat je grote waarde hecht aan een goede verstandhouding. In haar vrije tijd sport ik het liefst zoveel mogelijk!

  Wil je graag weten welke experts in Nederland nog meer bij Uitelkaar.nl zijn aangesloten? Kijk dan eens op de pagina: Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Waar kun je de scheiding aanvragen? Lees meer