Ouderschaps­plan

Het ouderschapsplan is verplicht als je kinderen onder de 18 jaar hebt en uit elkaar gaat. Op Uitelkaar.nl maak je je ouderschapsplan stap voor stap met onbeperkte begeleiding. Ben je getrouwd? Kies dan de module scheidings- en ouderschapsplan.

  • Maak je ouderschapsplan stap voor stap
  • Onbeperkte begeleiding van persoonlijke casemanager
  • Gratis officiële kinderalimentatie­berekening
  • Inclusief juridische check
 
Ouderschapsplan

 

 

Ouderschapsplan via Uitelkaar.nl

 

Voorbereiding

Informatie verzamelen en afspraken maken met je (ex-)partner over je kind(eren). Begeleid door je persoonlijke casemanager.


Prijs: €25 p.p.
Duur: 1 wk - 3 mnd

Check

Je casemanager controleert de gemaakte afspraken en maakt het ouderschapsplan in orde. Jullie ondertekenen beiden het ouderschapsplan. Je hoeft hiervoor niet naar de rechtbank.

Prijs: €225 p.p.
Met subsidie: €13 - €51
Duur: 1 - 4 wk

Bekijk de kosten en subsidie

 

 

 

 

Ervaringen van anderen

Annemiek 29 april 2022

“Uitelkaar.nl is een intuïtieve manier om tot een dossier te komen waar je beide achter kunt staan. Suggesties van teksten en opties voor meer achtergrond staan prettig bij elkaar om per topic tot de juiste verwoording te komen en tegelijk te ontdekken wat gebruikelijk is en waaraan te voldoen.”

Josephine 22 januari 2022

“Dankzij de bereikbaarheid en het actief meedenken van Anouk heb ik een fijne ervaring gehad met Uitelkaar.nl. Anouk was erg vriendelijk en zij heeft de juiste kennis van diverse onderdelen waardoor ze ons goed verder heeft kunnen helpen.”

>> Lees hier meer ervaringen

 

 

 

 

Start met het ouderschapsplan

Om te kijken of Uitelkaar.nl iets voor jou is, kun je 5 dagen gratis en onbeperkt op ons platform rondkijken. Je kunt dan zien hoe het eruitziet, welke onderwerpen aanbod komen en hoe je afspraken maakt. Je zit nergens aan vast.

Ga je door? Dan betaal je €25 per persoon. De kosten voor de check betaal je pas aan het eind.