Scheiding Den Bosch

10 juni 2020

Je wilt een scheiding in Den Bosch, maar wat komt daarbij kijken? Kies je voor een advocaat of mediator? Of misschien willen jullie wel online scheiden. Jullie willen natuurlijk een vechtscheiding voorkomen. Lees hier wat er mogelijk is om te scheiden in Den Bosch.

Pagina inhoud

  Goede afspraken bij scheiding is van algemeen belang

  Bij vechtscheidingen vechten ouders vaak alleen voor hun eigen belang en kijken minder naar het algemeen belang. Zij gaan compromissen uit de weg en de vechtscheiding duurt daardoor alleen maar langer. De kinderen zijn dan langer verwikkeld in een stressvolle situatie en kunnen bijvoorbeeld last krijgen van loyaliteitsconflict.

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Conflicten uit de weg gaan bij scheiden kan

  Gelukkig hoeft er niet altijd sprake te zijn van een vechtscheiding. Uitelkaar.nl heeft bewezen conflict verminderend te werken. Dit komt omdat ouders worden gestimuleerd om samen goede afspraken te maken, die in het belang van beiden en de kinderen werken. Er is ondersteuning van een mediator mogelijk en je persoonlijke casemanager staat ook voor je klaar.

  Jij bepaalt het tempo, waardoor je er ook voor kunt kiezen om even pauze te nemen. En als iedereen er weer klaar voor is, kan het maken van de afspraken vervolgd worden. Geen druk, geen haast, maar weloverwogen beslissingen nemen waar jullie beiden achter staan. Dat is de stap in de juiste richting.

  Echtscheiding in Den Bosch

  Omdat Uitelkaar.nl landelijk aangesloten advocaten en mediators heeft, is het voor jou mogelijk om de scheiding af te ronden bij een advocaat in de buurt van Den Bosch.

  Benieuwd wat Uitelkaar.nl voor jou kan betekenen?

  Advocaat Bart van Mens

  Bart van Mens is in 1962 in Haarlem geboren. In 1984 is hij in Tilburg rechten gaan studeren en merkte toen direct de vriendelijke Brabantse Bourgondische mentaliteit. Hij heeft Brabant niet meer verlaten. Vanaf 1991 werkt hij als advocaat, aanvankelijk in de algemene praktijk. Toen deden ze echt alles wat voorbij kwam: familierecht, arbeidsrecht, strafrecht, vreemdelingenrecht, faillissementen......hij heeft alleen nooit Lucht- en Ruimterecht gedaan. Maar in de loop der jaren werd het recht steeds ingewikkelder, de eisen strenger en de zaken meer en meer complex. Zo is het gekomen dat hij zich steeds meer ben gaan toeleggen op het familierecht. 

  Veel echtscheidingen zijn ware veldslagen. Daarin moet je als advocaat steeds proberen oplossingen te bieden om erger te voorkomen. Bij Uitelkaar.nl komt hij mensen tegen die in staat zijn om zonder ruzie uit elkaar te gaan, die vaststellen dat het huwelijk of samenleven niet langer gaat en samen komen tot afspraken waarmee ze afzonderlijk van elkaar verder kunnen. Dat vindt hij mooi.

  Wil je graag weten welke experts in Nederland nog meer bij Uitelkaar.nl zijn aangesloten? Kijk dan eens op de pagina: Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Waar kun je de scheiding aanvragen? Lees meer

  Gerelateerde artikelen

  Scheiden in Eindhoven

  10 juni 2020

  Wat komt er kijken bij een scheiding in Eindhoven? Tijdens je scheiding moeten er over veel zaken afspraken gemaakt worden. Naast afspraken over de kinderen (als je die hebt), gaat een belangrijk deel van de afspraken over...

  Lees verder

  Scheiding Almere

  10 juni 2020

  Je wilt een scheiding aanvragen in Almere. Als je gaat scheiden en je kinderen hebt, is het belangrijk dat jij en je (ex-)partner jullie kinderen centraal stellen. Besteed extra aandacht aan jullie kinderen. Wanneer je aan...

  Lees verder

  Echtscheiding Bergen op Zoom

  10 juni 2020

  Je wilt een echtscheiding in Bergen op Zoom. Scheiden is natuurlijk een erg vervelend proces, zeker ook als je samen kinderen hebt. Zeker In dat geval is het van groot belang er alles aan te doen jullie scheiding zo soepel...

  Lees verder