Scheiding Leiden

10 juni 2020

Je wilt je scheiding in Leiden regelen. Hiervoor ga je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Leiden. Bij Uitelkaar.nl zien we dan mensen in een scheiding veel zelf willen en kunnen doen. En bij sommige zaken is het prettig om ondersteuning te hebben, bijvoorbeeld van een advocaat. Die combinatie van zelf doen, maar mét ondersteuning, biedt Uitelkaar.nl

Pagina inhoud

  Structuur en overzicht in je scheiding

  Bij scheiden komt veel kijken. Emoties, praktische zaken, financiële beslissingen en juridische aspecten lopen door elkaar. Uitelkaar.nl probeert scheidende stellen grip op hun scheiding te bieden, door structuur en overzicht te bieden in alle zaken waar afspraken over gemaakt moeten worden. Stap voor stap werk je samen aan de scheiding.

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Scheiding op eigen tempo

  Het is prettig als je de afspraken over de scheiding op je eigen tempo kunt maken. Via Uitelkaar.nl kun je aan de afspraken werken wanneer jij daar tijd voor en zin in hebt. Dit doe je gewoon vanuit huis. Maar je krijgt hierbij wel de nodige ondersteuning. Een casemanager is beschikbaar voor al je vragen. En een advocaat zorgt ervoor dat de afspraken die je met je (ex-)partner maakt, goed in elkaar zitten. Hiervoor is ook een aangesloten advocaat in Leiden beschikbaar.

  Echtscheiding Leiden

  Als je op zoek bent naar een advocaat om te scheiden in Leiden, dan is mr. Christina Ekholm de aangewezen advocaat.

  Advocaat Christina Ekholm

  Mr. Christina Ekholm, Ekholm Advocatuur.

  Wil je graag weten welke experts in Nederland nog meer bij Uitelkaar.nl zijn aangesloten? Kijk dan eens op de pagina: Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Waar kun je de scheiding aanvragen? Lees meer