Scheidingsadvocaat Rotterdam

10 juni 2020

Zoek je een scheidingsadvocaat in Rotterdam? Een advocaat is een expert, die de belangen van iemand (de cliënt) behartigt bij juridische zaken. Men denkt vaak dat een advocaat één iemands belang behartigt, of van bijvoorbeeld één bedrijf. Maar dat hoeft niet zo te zijn.

Pagina inhoud

  Eén advocaat, twee belangen: kan dat bij echtscheiding?

  Een advocaat kan bij scheiden het belang van jullie beiden behartigen. De advocaat zoekt dan naar een oplossing, een overeenkomst, waar jullie je beiden in kunnen vinden. De advocaat kan ook voor jullie samen het verzoek om te scheiden bij de rechter indienen.

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Scheiden in Rotterdam met een advocaat

  Als je via Uitelkaar.nl gaat scheiden, word in de laatste fase van de scheiding een aangesloten expert van Uitelkaar.nl betrokken: de advocaat. In de fases daarvoor maak je via een online omgeving afspraken over alle onderwerpen die jou en je (ex-)partner aangaan omtrent scheiden. De advocaat bekijkt gronding jullie afspraken en nodigt jullie uit voor een gesprek. Het is ook mogelijk om een mediator inschakelen. Ook dat kan in Rotterdam. Zo hoef je nooit lang te reizen.

  Scheiding aanvragen Rotterdam

  In Rotterdam kun je kiezen uit twee scheidingsadvocaten. De advocaat die jullie kiezen, zal in Rotterdam de echtscheiding aanvragen en jullie gemaakte afspraken controleren. 

  Benieuwd wat Uitelkaar.nl voor jou kan betekenen?

  Advocaat Janneke Mulder

  Janneke Mulder is gespecialiseerd familierechtadvocaat en - mediator, en is de oprichter van haar kantoor Uiteen Advocaten en Mediators Familierecht en Erfrecht in Rotterdam. Janneke woont samen met haar man en twee kinderen in het centrum van Rotterdam. Ondanks een druk gezinsleven gecombineerd met haar scheidingspraktijk, weet zij gelukkig toch nog regelmatig te gaan sporten, eet en drinkt graag met vrienden, ontdekt in de weekenden de nieuwste hotspots in Rotterdam en probeert in de winter vaak in de sneeuw te zitten om te skiën. 

  Janneke ziet het overleg als de enige oplossing voor het regelen van alle gevolgen van een scheiding. Een scheiding kan alleen in onderling overleg duurzaam worden geregeld; een rechter lost de problemen eigenlijk nooit op. Aan dit onderlinge overleg op het platform van Uitelkaar.nl maakt zij heel graag deel uit. Er zijn alleen maar winnaars: Ex-partners die beiden tevreden zijn met de oplossing en weer door kunnen gaan met hun leven. En kinderen die weer onbezorgd door kunnen doordat hun ouders het goed voor hen en zichzelf hebben geregeld.

  Uit het feit dat zij is uitgeroepen tot Legal Woman of the Year 2017 blijkt ook dat er veel waardering is voor haar werkwijze (en die van het kantoor). Hier is zij uiteraard erg trots op!

  Advocaat Jeroen Bronsveld

  Jeroen Bronsveld, Ravelijn Advocaten & Mediators.

  Wil je graag weten welke experts in Nederland nog meer bij Uitelkaar.nl zijn aangesloten? Kijk dan eens op de pagina: Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Waar kun je de scheiding aanvragen? Lees meer

  Gerelateerde artikelen

  Scheiden in Eindhoven

  10 juni 2020

  Wat komt er kijken bij een scheiding in Eindhoven? Tijdens je scheiding moeten er over veel zaken afspraken gemaakt worden. Naast afspraken over de kinderen (als je die hebt), gaat een belangrijk deel van de afspraken over...

  Lees verder

  Scheiding Almere

  10 juni 2020

  Je wilt een scheiding aanvragen in Almere. Als je gaat scheiden en je kinderen hebt, is het belangrijk dat jij en je (ex-)partner jullie kinderen centraal stellen. Besteed extra aandacht aan jullie kinderen. Wanneer je aan...

  Lees verder

  Echtscheiding Bergen op Zoom

  10 juni 2020

  Je wilt een echtscheiding in Bergen op Zoom. Scheiden is natuurlijk een erg vervelend proces, zeker ook als je samen kinderen hebt. Zeker In dat geval is het van groot belang er alles aan te doen jullie scheiding zo soepel...

  Lees verder