Scheidingsadvocaat Rotterdam

10 juni 2020

Zoek je een scheidingsadvocaat in Rotterdam? Een advocaat is een expert, die de belangen van iemand (de cliënt) behartigt bij juridische zaken. Men denkt vaak dat een advocaat één iemands belang behartigt, of van bijvoorbeeld één bedrijf. Maar dat hoeft niet zo te zijn.

Pagina inhoud

  Eén advocaat, twee belangen: kan dat bij echtscheiding?

  Een advocaat kan bij scheiden het belang van jullie beiden behartigen. De advocaat zoekt dan naar een oplossing, een overeenkomst, waar jullie je beiden in kunnen vinden. De advocaat kan ook voor jullie samen het verzoek om te scheiden bij de rechter indienen.

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Scheiden in Rotterdam met een advocaat

  Als je via Uitelkaar.nl gaat scheiden, word in de laatste fase van de scheiding een aangesloten expert van Uitelkaar.nl betrokken: de advocaat. In de fases daarvoor maak je via een online omgeving afspraken over alle onderwerpen die jou en je (ex-)partner aangaan omtrent scheiden. De advocaat bekijkt gronding jullie afspraken en nodigt jullie uit voor een gesprek. Het is ook mogelijk om een mediator inschakelen. Ook dat kan in Rotterdam. Zo hoef je nooit lang te reizen.

  Scheiding aanvragen Rotterdam

  In Rotterdam kun je kiezen uit twee scheidingsadvocaten. De advocaat die jullie kiezen, zal in Rotterdam de echtscheiding aanvragen en jullie gemaakte afspraken controleren. 

  Benieuwd wat Uitelkaar.nl voor jou kan betekenen?

  Advocaat Janneke Mulder

  Janneke Mulder is gespecialiseerd familierechtadvocaat en - mediator, en is de oprichter van haar kantoor Uiteen Advocaten en Mediators Familierecht en Erfrecht in Rotterdam. Janneke woont samen met haar man en twee kinderen in het centrum van Rotterdam. Ondanks een druk gezinsleven gecombineerd met haar scheidingspraktijk, weet zij gelukkig toch nog regelmatig te gaan sporten, eet en drinkt graag met vrienden, ontdekt in de weekenden de nieuwste hotspots in Rotterdam en probeert in de winter vaak in de sneeuw te zitten om te skiën. 

  Janneke ziet het overleg als de enige oplossing voor het regelen van alle gevolgen van een scheiding. Een scheiding kan alleen in onderling overleg duurzaam worden geregeld; een rechter lost de problemen eigenlijk nooit op. Aan dit onderlinge overleg op het platform van Uitelkaar.nl maakt zij heel graag deel uit. Er zijn alleen maar winnaars: Ex-partners die beiden tevreden zijn met de oplossing en weer door kunnen gaan met hun leven. En kinderen die weer onbezorgd door kunnen doordat hun ouders het goed voor hen en zichzelf hebben geregeld.

  Uit het feit dat zij is uitgeroepen tot Legal Woman of the Year 2017 blijkt ook dat er veel waardering is voor haar werkwijze (en die van het kantoor). Hier is zij uiteraard erg trots op!

  Advocaat Masje Hofman

  Majse Hofman is gespecialiseerd familierechtadvocaat en scheidingsmediator. Door haar goede inlevingsvermogen voelen haar cliënten zich in een hectische tijd snel op hun gemak. Ze legt de ingewikkelde juridische materie duidelijk uit en begeleidt mensen – op het tempo dat bij hen past – door het scheidingsproces. Majse staat volledig achter haar cliënten en komt op voor hun belangen tijdens een procedure. Majse vindt het krachtig als haar cliënten kunnen kiezen voor geluk in plaats van gelijk en zal altijd onderzoeken of daar ruimte voor is. Haar favoriete uitspraak is: “Accept what is, let go of what was, have faith in what will be."

  Advocaat Jeroen Bronsveld

  Jeroen Bronsveld, Ravelijn Advocaten & Mediators.

  Wil je graag weten welke experts in Nederland nog meer bij Uitelkaar.nl zijn aangesloten? Kijk dan eens op de pagina: Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Waar kun je de scheiding aanvragen? Lees meer

  Gerelateerde artikelen

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  15 maart 2024

  De cijfers fluctueren jaarlijks een beetje, maar bijna 40% van de huwelijken eindigt in een echtscheiding. Het grootste gedeelte van het scheidingen in Nederland gaat via meest bekende wegen: met hulp van een advocaat of...

  Lees verder

  Scheiden in Rosmalen

  23 februari 2024

  Je gaat scheiden en woont in (de buurt van) Rosmalen. Waar moet je beginnen? Heb je al een keuze gemaakt hoe je wilt scheiden? Via een advocaat of een mediator? Misschien wil je wel online scheiden? Lees hier wat er...

  Lees verder

  Scheiden in Oud-Beijerland

  08 november 2022

  Op zoek naar een scheidingsadvocaat in Oud-Beijerland? Een echtscheiding of het ontbinden van een geregistreerd partnerschap is een heftige gebeurtenis. Om die reden is het handig om een familierecht advocaat in te...

  Lees verder