Scheidingsadvocaat Rotterdam

10 juni 2020

Zoek je een scheidingsadvocaat in Rotterdam? Een advocaat is een juridisch opgeleid persoon die de belangen van iemand (de cliënt) behartigt bij juridische zaken. Men denkt vaak dat een advocaat één iemands belang behartigt, of van bijvoorbeeld één bedrijf. Maar dat hoeft niet zo te zijn.

Pagina inhoud

  Eén advocaat, twee belangen: kan dat bij echtscheiding?

  Een advocaat kan bij scheiden het belang van jullie beiden behartigen. De advocaat zoekt dan naar een oplossing, een overeenkomst, waar jullie je beiden in kunnen vinden. De advocaat kan ook voor jullie samen procederen, of bijvoorbeeld jullie verzoek om te scheiden bij de rechter indienen.

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Scheiden Rotterdam met een advocaat

  Als je via Uitelkaar.nl gaat scheiden, zul je in de laatste fase van de scheiding in contact komen met een aangesloten expert van Uitelkaar.nl: de advocaat. In de fases daarvoor maak je via een online omgeving afspraken over alle onderwerpen die jou en je (ex-)partner aangaan omtrent scheiden. Waar mogelijk kunnen jullie een mediator inschakelen. Jullie bepalen zelf het tempo. Zo kunnen jullie ook zelf een advocaat kiezen, die het beste bij jullie wensen past en waarvoor je niet lang hoeft te reizen.

  Scheiding aanvragen Rotterdam

  In Rotterdam kun je kiezen uit drie scheidingsadvocaten. De advocaat die jullie kiezen, zal in Rotterdam de echtscheiding aanvragen en jullie gemaakte afspraken controleren. 

  Advocaat Fleur Oirbans

  Mr. Fleur Oirbans, Uiteen - Kantoor voor Familierecht.

  Advocaat Janneke Mulder

  Mr. Janneke Mulder,  Uiteen - Kantoor voor Familierecht.

  Advocaat Jeroen Bronsveld

  Mr. Jeroen Bronsveld, Ravelijn Advocaten & Mediators.

  Wil je graag weten welke bij welke experts Uitelkaar.nl nog meer aansluiting heeft in Nederland? Kijk dan eens op de pagina: Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Waar kun je de scheiding aanvragen? Lees meer