Scheiding in Nieuw-Vennep

10 juni 2020

Zoek je voor je scheiding een advocaat in Nieuw-Vennep? Zoek niet verder: Uitelkaar.nl heeft een aangesloten advocaat in Nieuw-Vennep, die je kan helpen. De advocaat helpt je om samen met je (ex-)partner tot goede scheidingsafspraken op Uitelkaar.nl te komen.

Pagina inhoud

  Mediation bij scheiding

  Wist je dat mediation steeds populairder wordt? Dit komt omdat steeds meer mensen inzien dat er goede resultaten worden behaald met mediation. Bij mediation is er een tussenpersoon, de mediator, die bemiddelt tussen twee ‘partijen’ en helpt oplossingen te vinden. Uitgangspunt is dat ze samen tot goede afspraken komen. De mediator kan suggesties doen waar je zelf misschien nog niet aan had gedacht. Dankzij de mediator wordt escalatie vaak voorkomen.

  Zeker tijdens een scheiding is het belangrijk om te proberen zo goed mogelijk met elkaar in gesprek te kijken. Het is voor niemand fijn als je je tegenover elkaar komt te staan. Zeker niet voor de kinderen, als die er zijn. Onze advocaten zijn veelal ook mediator.

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Stap voor stap scheiden

  Een goed startpunt is de wil om er samen met je (ex-)partner uit te komen. Via Uitelkaar.nl kun aan je scheidingsafspraken werken via je eigen account. Je krijgt hierbij ondersteuning van een casemanager en een advocaat. Je (ex-)partner krijgt ook een eigen account. Jullie kunnen daardoor tegelijk aan de afspraken werken, maar je kunt het ook in eigen tijd doen.

  Advocaat Nieuw-Vennep

  Een advocaat zorgt ervoor dat jullie afspraken ook juridische correct zijn en dient jullie verzoek om te scheiden in bij de rechter. De rechter geeft jullie een beschikking en dan zijn jullie officieel gescheiden.

  Advocaat Nathalie Groenewoud

  Mr. Nathalie Groenewoud, Groenewoud Advocatuur - Mediation.

  Ook in andere steden zijn er experts aangesloten via Uitelkaar.nl, die naast advocaat ook mediator zijn. Wil je graag weten welke experts in Nederland nog meer bij Uitelkaar.nl zijn aangesloten? Kijk dan eens op de pagina: Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Waar kun je de scheiding aanvragen? Lees meer