Echtscheiding Bergen op Zoom

10 juni 2020

Je wilt een echtscheiding in Bergen op Zoom. Scheiden is natuurlijk een erg vervelend proces, zeker ook als je samen kinderen hebt. Zeker In dat geval is het van groot belang er alles aan te doen jullie scheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen. Een scheiding waarbij beide ouders goed en respectvol met elkaar kunnen omgaan is bewezen beter voor de betrokken kinderen.

Pagina inhoud

  Zorgen voor snel herstel na scheiding

  Het is zo dat als de ouders op een normale en respectvolle manier met elkaar blijven omgaan (zowel tijdens als na de scheiding) dat kinderen op de lange termijn veel minder last hebben van de scheiding.

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  In eigen tempo scheiden bij Uitelkaar.nl

  Als jullie via Uitelkaar.nl aan de afspraken rondom de scheiding werken, zul je zien dat respect en een normale omgang tussen iedereen voorop staat. Je wordt gevraagd na te denken over wat je belangrijk vindt en hoe je denkt dit goed uit te voeren samen met je (ex-)partner.

  Op die manier krijgen jullie hulp en ondersteuning, maar blijven jullie wel zelf het tempo bepalen. Dat is erg prettig, omdat een scheiding vaak veel emoties met zich meebrengt en dan is het fijn als je zelf aan het roer staat. Je kunt zelfs zelf beslissen met welke advocaat je de scheiding wilt afronden, zoals bijvoorbeeld met onze advocaten uit Bergen op Zoom.

  Scheiden in Bergen op Zoom

  Je kunt juridische hulp bij echtscheiding krijgen in Bergen op Zoom. Dit is met name in de afrondende fase als jullie de afspraken compleet hebben, of als jullie juridische vragen hebben. Je kunt terecht bij 2 advocaten van Ravelijn advocaten. Advocaten Jeroen Bronsveld en Paul Klaver zijn collega’s en werken in hetzelfde kantoor.

  Advocaat Jeroen Bronsveld

  Jeroen Bronsveld, Ravelijn Advocaten & Mediators.

  Advocaat Paul Klaver

  Paul Klaver studeerde rechten aan de Vrije Universiteit Amsterdam en is sinds 1983 advocaat in Bergen op Zoom. Datzelfde jaar is hij met een compagnon een eigen kantoor begonnen, waarmee de basis is gelegd voor het huidige Ravelijn Advocaten & Mediators.

  Met een enorme drive en maatschappelijke betrokkenheid heeft Paul naam gemaakt in de algemene praktijk. Daarnaast is hij zich steeds meer gaan richten op mediation, coaching (St!r gecertificeerd) en bemiddeling zowel in het personen- en familierecht, nalatenschappen, vermogensafwikkelingen, arbeidsrecht en problemen in (familie)ondernemingen.

  Paul is advocaat-scheidingsbemiddelaar en geregistreerd mediator. Klaver is ook mediator gespecialiseerd op het gebied van arbeidsrecht en nalatenschapsmediator aangesloten bij de stichting Nalatenschapsmediation. Collaborative Divorce-mediator en aangesloten bij de vereniging van Collaborative Professionals. Paul Klaver is van mening dat behalve procederen er nog vele andere zakelijke manieren zijn van geschillenbeslechting.

  Als Coach probeert hij cliënten te begeleiden naar een onderhandelingspositie. Als Mediator probeert hij partijen met elkaar tot een juist onderhandeling - en gespreksniveau te krijgen om vanuit eigen kracht oplossingen te creëren. Als advocaat procedeert hij en daarnaast legt hij afspraken juridisch goed vast.

  Paul gaat graag uit van kanskracht: "Kanskracht is de mate waarin mensen regie over of grip op hun leven hebben. Dat maakt dat mensen meer tevreden zijn met hun leven, gelukkiger zijn. "

  Missie bij zijn werk: "Wanneer je gezamenlijk de diepte in gaat, zie je de kleine dingen ook in grote contexten."

  Benieuwd wat Uitelkaar.nl voor jou kan betekenen?

  Wil je zelf het tempo van je scheiding bepalen en ondersteuning krijgen waar nodig? Wil je graag weten welke experts in Nederland nog meer bij Uitelkaar.nl zijn aangesloten? Kijk dan eens op de pagina: Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Waar kun je de scheiding aanvragen? Lees meer

  Gerelateerde artikelen

  Scheiden in Eindhoven

  10 juni 2020

  Wat komt er kijken bij een scheiding in Eindhoven? Tijdens je scheiding moeten er over veel zaken afspraken gemaakt worden. Naast afspraken over de kinderen (als je die hebt), gaat een belangrijk deel van de afspraken over...

  Lees verder

  Scheiding Almere

  10 juni 2020

  Je wilt een scheiding aanvragen in Almere. Als je gaat scheiden en je kinderen hebt, is het belangrijk dat jij en je (ex-)partner jullie kinderen centraal stellen. Besteed extra aandacht aan jullie kinderen. Wanneer je aan...

  Lees verder

  Echtscheiding Bergen op Zoom

  10 juni 2020

  Je wilt een echtscheiding in Bergen op Zoom. Scheiden is natuurlijk een erg vervelend proces, zeker ook als je samen kinderen hebt. Zeker In dat geval is het van groot belang er alles aan te doen jullie scheiding zo soepel...

  Lees verder