Scheiden Utrecht

10 juni 2020

Gaan jullie scheiden in Utrecht? Jij en je (ex-)partner hebben het besluit genomen, maar wat nu? Er komt nu veel op je af en er moet veel geregeld worden. Zoek je een scheidingsadvocaat in Utrecht? Waar kun je voor voordelig scheiden in Utrecht terecht? Kun je online scheiden in Utrecht? Je leest het hier.

Pagina inhoud

  Scheiden op jouw manier

  Uitelkaar.nl helpt je om alles voor jezelf op een rijtje te krijgen. Wat vind jij belangrijk? Waar moet je rekening mee houden? Ga stap voor stap aan de slag en krijg de hulp, die je nodig hebt. Zo kies je voor de manier van scheiden die het beste bij jou en jullie situatie past.

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Online scheiden in Utrecht

  Het is belangrijk dat je tijdens de scheiding goede afspraken maakt om een goede basis te leggen voor de toekomst. Dit kan met behulp van de online omgeving van Uitelkaar.nl.

  Als je via Uitelkaar.nl gaat scheiden, krijg je namelijk begeleiding van je casemanager en extra ondersteuning van een mediator of advocaat waar nodig. Het verschil tussen Uitelkaar.nl en een andere scheidingsbemiddelaar is dat je bij Uitelkaar.nl zelf het tempo bepaalt en je de scheiding regelt voor een vaste, lage prijs. Je regelt je scheiding grotendeels online, maar kunt ook persoonlijk je mediator of advocaat spreken. Omdat Uitelkaar.nl een landelijk netwerk heeft van experts op het gebied van scheiden, hoef je nooit ver te reizen.

  Benieuwd wat Uitelkaar.nl voor jou kan betekenen?

  Voordelig scheiden in Utrecht

  Woon je in of rondom Utrecht? Dan kun je de afronding van je online scheiding laten verzorgen door advocaat Joyce van Ewijk.

  Advocaat Joyce van Ewijk

  Joyce van Ewijk is sinds 1994 werkzaam in de rechtsbijstand, eerst als jurist en sinds 2003 als advocaat. Het kantoor in Utrecht, richt zich m.n. op de gefinancierde rechtsbijstand. Joyce houdt zich voornamelijk bezig met personen- en familierecht en het reguliere vreemdelingenrecht. Het raakvlak van deze twee gebieden, het internationaal privaatrecht, heeft haar bijzondere belangstelling.

  Het familierecht is echt een vak apart, vindt Joyce. Naast (soms heel complexe) juridische vraagstukken gaat het altijd om persoonlijke betrekkingen. Dat maakt het werk heel levendig en herkenbaar. Als advocaat kan je door je kennis en ervaring echt wat betekenen. In een fase die vaak beheerst wordt door heftige emoties, is de advocaat een gids die kan helpen om beslissingen te nemen die ook op de langere termijn goed werken.

  Joyce is vanaf de startfase bij Uitelkaar.nl betrokken: het platform biedt de mogelijkheid voor deelnemers om zelf de regie te houden. Ze kiezen zelf hun moment, hun plek en het onderwerp dat ze willen regelen. En ook de inhoud van de regeling kiezen ze zelf, ondersteund door informatie en suggestieteksten vanuit het platform en niet te vergeten de actieve casemanager die helpt bij de voorbereiding. In een persoonlijk (video)gesprek wordt het plan in z’n geheel doorgenomen, eventuele vragen opgehelderd en gekeken of de partijen de gevolgen van de afspraken die ze hebben gemaakt goed overzien. Na de digitale communicatie is het altijd een bijzonder moment voor Joyce om de personen die achter het plan zitten te ontmoeten. Het moment ook waarop alle stukjes van de puzzel op z’n plaats vallen. Joyce ervaart dat de klanten van Uitelkaar.nl vaak erg tevreden zijn over het proces en het resultaat van hun scheiding. De actieve betrokkenheid van de klant draagt bij aan de kwaliteit en effectiviteit van de oplossing. Uitelkaar.nl is een klantvriendelijke en eigentijdse toevoeging aan de rechtspraktijk en dat motiveert Joyce om met het platform samen te werken en bij te dragen aan de ontwikkeling ervan.

  Wil je graag weten welke experts in Nederland nog meer bij Uitelkaar.nl zijn aangesloten? Kijk dan eens op de pagina: Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Waar kun je de scheiding aanvragen? Lees meer

  Gerelateerde artikelen

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  15 maart 2024

  De cijfers fluctueren jaarlijks een beetje, maar bijna 40% van de huwelijken eindigt in een echtscheiding. Het grootste gedeelte van het scheidingen in Nederland gaat via meest bekende wegen: met hulp van een advocaat of...

  Lees verder

  Scheiden in Rosmalen

  23 februari 2024

  Je gaat scheiden en woont in (de buurt van) Rosmalen. Waar moet je beginnen? Heb je al een keuze gemaakt hoe je wilt scheiden? Via een advocaat of een mediator? Misschien wil je wel online scheiden? Lees hier wat er...

  Lees verder

  Scheiden in Oud-Beijerland

  08 november 2022

  Op zoek naar een scheidingsadvocaat in Oud-Beijerland? Een echtscheiding of het ontbinden van een geregistreerd partnerschap is een heftige gebeurtenis. Om die reden is het handig om een familierecht advocaat in te...

  Lees verder