Scheiden Roosendaal

10 juni 2020

Je gaat scheiden in Roosendaal. Belangrijk om te weten: wist je dat bijna een kwart van de gescheiden mensen achteraf betere afspraken had willen maken? Vaak lukt het mensen niet om tijdens het emotionele proces dat scheiden met zich meebrengt verder te kijken dan de korte termijn. Daardoor lopen de afspraken later spaak en moeten zij opnieuw om te tafel om de afspraken aan te passen.

Pagina inhoud

  Afspraken maken voor de lange termijn

  Wanneer men later om te tafel gaat zitten om opnieuw aan de afspraken te werken, blijkt dit vaak niet zonder conflict te verlopen. Dus hoe eerder goede afspraken gemaakt worden, hoe beter. Je kunt tijdens de scheiding al nadenken over situaties die zich later voor kunnen doen. Dit is lastig, dat wordt zeker niet onderschat, maar je plukt er later de vruchten van. Neem daarom de tijd om aan de afspraken te werken en doe het op eigen tempo.

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Een scheiding kiezen die bij jou past

  Een scheiding aanvragen moet altijd met een advocaat als betrokken partij. Dit kan de kosten van je scheiding aardig doen stijgen. Bij een traditionele scheiding waarbij beide partijen een advocaat nemen of één mediator en deze per uur betalen lopen de kosten snel op. 

  Via Uitelkaar.nl krijg je ondersteuning en kun je er zo lang of kort over doen als je zelf wil. Pas aan het einde wordt een advocaat bij jullie proces betrokken. De enige voorwaarden wel dat jij en je (ex-)partner nog steeds in goed overleg afspraken kunnen maken. Via Uitelkaar.nl scheid je voor een vaste lage prijs zonder uurtarief bij jou in de buurt, dus ook bij een echtscheiding in Roosendaal.

  Echtscheiding regelen in Roosendaal

  Als je via een advocaat in Roosendaal wil scheiden, dan is mr. Lotte Swart de aangesloten en tevens aangewezen persoon voor jullie scheiding. 

  Advocaat Lotte Swart

  Mr. Lotte Swart, Advocatenkantoor Swart.

  Wil je graag weten welke bij welke experts Uitelkaar.nl nog meer aansluiting heeft in Nederland? Kijk dan eens op de pagina: Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Waar kun je de scheiding aanvragen? Lees meer