Scheiden Roosendaal

10 juni 2020

Je gaat scheiden in Roosendaal. Belangrijk om te weten: wist je dat bijna een kwart van de gescheiden mensen achteraf betere afspraken had willen maken? Vaak lukt het mensen niet om door de emoties die scheiden met zich meebrengen verder te kijken dan de korte termijn. Daardoor lopen de afspraken later spaak en moeten zij opnieuw om te tafel om de afspraken aan te passen.

Pagina inhoud

  Afspraken maken voor de lange termijn

  Wanneer men later om te tafel gaat zitten om opnieuw aan de afspraken te werken, blijkt dit vaak niet zonder conflict te verlopen. Dus hoe eerder goede afspraken gemaakt worden, hoe beter. Je kunt tijdens de scheiding al nadenken over situaties die zich later voor kunnen doen. Daar pluk je later de vruchten van. Neem daarom de tijd om aan de afspraken te werken en doe het op eigen tempo.

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Een scheiding kiezen die bij jou past

  Bij een traditionele scheiding waarbij beide partijen een advocaat nemen of één mediator en deze per uur betalen lopen de kosten snel op. 

  Via Uitelkaar.nl betaal je een vast bedrag en krijg je ondersteuning zolang als je zelf wil. Aan het einde wordt een advocaat betrokken. Voorwaarde is dat jij en je (ex-)partner nog steeds in goed overleg afspraken kunnen maken. Via Uitelkaar.nl scheid je voor een vaste lage prijs zonder uurtarief bij jou in de buurt, dus ook bij een echtscheiding in Roosendaal.

  Echtscheiding regelen in Roosendaal

  Als je via een advocaat in Roosendaal wilt scheiden, dan is mr. Lotte Swart de aangesloten en tevens aangewezen persoon voor jullie scheiding. 

  Advocaat Lotte Swart

  Lotte Swart, Advocatenkantoor Swart.

  Wil je graag weten welke experts in Nederland nog meer bij Uitelkaar.nl zijn aangesloten? Kijk dan eens op de pagina: Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Waar kun je de scheiding aanvragen? Lees meer