Scheiden in Rosmalen

23 februari 2024

Je gaat scheiden en woont in (de buurt van) Rosmalen. Waar moet je beginnen? Heb je al een keuze gemaakt hoe je wilt scheiden? Via een advocaat of een mediator? Misschien wil je wel online scheiden? Lees hier wat er mogelijk is om te scheiden in Rosmalen.

Pagina inhoud

  Goede afspraken bij scheiding zijn van belang

  Tijdens een scheiding zet je o.a. afspraken op papier over het huis, financiële zaken en de omgang van de kinderen. Het is van belang om goede afspraken te maken. Uit de praktijk blijkt dat goede afspraken ook duurzame afspraken zijn. 

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Ondersteuning tijdens de scheiding

  Uitelkaar.nl is een online scheidingsplatform waarbij je via onze online portal je scheidingsafspraken maakt. Via Uitelkaar.nl werk je aan de afspraken die gericht zijn op het voorkomen van conflicten in de toekomst. Merk je dat je ergens toch niet helemaal samen uitkomt? Dan kun je via Uitelkaar.nl een mediationtraject in. Mediation is er voor jullie samen, om te kijken naar een oplossing die voor jullie beiden goed werkt. De mediator houdt daarbij het belang van jullie beiden in de gaten.

   

  Echtscheiding in Rosmalen

  Naast een mediationtraject heeft Uitelkaar.nl een groot aanbod aan advocaten verspreid door heel Nederland. De advocaat zorgt ervoor dat je scheiding bij Uitelkaar.nl juridisch in orde is en dient deze in bij de rechtbank. Omdat Uitelkaar.nl landelijk aangesloten advocaten en mediators heeft, is het voor jou mogelijk om de scheiding af te ronden bij een advocaat in de buurt van Rosmalen.

  Benieuwd wat Uitelkaar.nl voor jou kan betekenen?

  Advocaat Bart van Mens

  Bart van Mens is in 1962 in Haarlem geboren. In 1984 is hij in Tilburg rechten gaan studeren en merkte toen direct de vriendelijke Brabantse Bourgondische mentaliteit. Hij heeft Brabant niet meer verlaten. Vanaf 1991 werkt hij als advocaat, aanvankelijk in de algemene praktijk. Toen deden ze echt alles wat voorbij kwam: familierecht, arbeidsrecht, strafrecht, vreemdelingenrecht, faillissementen......hij heeft alleen nooit Lucht- en Ruimterecht gedaan. Maar in de loop der jaren werd het recht steeds ingewikkelder, de eisen strenger en de zaken meer en meer complex. Zo is het gekomen dat hij zich steeds meer ben gaan toeleggen op het familierecht. 

  Veel echtscheidingen zijn ware veldslagen. Daarin moet je als advocaat steeds proberen oplossingen te bieden om erger te voorkomen. Bij Uitelkaar.nl komt hij mensen tegen die in staat zijn om zonder ruzie uit elkaar te gaan, die vaststellen dat het huwelijk of samenleven niet langer gaat en samen komen tot afspraken waarmee ze afzonderlijk van elkaar verder kunnen. Dat vindt hij mooi.

  Wil je graag weten welke experts in Nederland nog meer bij Uitelkaar.nl zijn aangesloten? Kijk dan eens op de pagina: Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Waar kun je de scheiding aanvragen? Lees meer

  Gerelateerde artikelen

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  15 maart 2024

  De cijfers fluctueren jaarlijks een beetje, maar bijna 40% van de huwelijken eindigt in een echtscheiding. Het grootste gedeelte van het scheidingen in Nederland gaat via meest bekende wegen: met hulp van een advocaat of...

  Lees verder

  Scheiden in Oud-Beijerland

  08 november 2022

  Op zoek naar een scheidingsadvocaat in Oud-Beijerland? Een echtscheiding of het ontbinden van een geregistreerd partnerschap is een heftige gebeurtenis. Om die reden is het handig om een familierecht advocaat in te...

  Lees verder

  Scheiden in Venlo

  28 juni 2022

  Op zoek naar een scheidingsadvocaat in of in de buurt van Venlo? Om je scheiding officieel te regelen heb je de hulp van een advocaat nodig. De advocaat komt op voor jouw belangen, zorgt ervoor dat je goede afspraken...

  Lees verder