Klantervaringen op Uitelkaar.nl

We vinden het belangrijk om te begrijpen hoe mensen het traject op Uitelkaar.nl ervaren. Dan weten we wat er goed gaat en zo moeten houden. En wat we kunnen veranderen om het proces beter te maken.

Om zelf de afweging te kunnen maken of Uitelkaar.nl iets voor jullie is delen we graag alle ervaringen. De goede en de minder goede. De ervaringen zijn altijd van mensen die daadwerkelijk van Uitelkaar.nl gebruik hebben gemaakt en we betalen nooit voor reviews. Lees verder voor de meest recente ervaringen.

Klantervaringen

 

 

Meest recente ervaringen

 Wat vind je positief?Wat vind je negatief?
29 augustus 2023Dat er al voorbelden staan. En die dan zelf kan aanpassen. En het kan op je eigen tempo.Niet echt iets.
10 augustus 2023Gemakkelijk te gebruiken en snelle feedback.Je kunt niet tegelijk in een afspraak werken.
17 juli 2023Op eigen tempo alles bespreken en invullen.Alles daadwerkelijk zelf verzinnen qua afspraken.
14 juli 2023Dat je de afspraken zelf kunt formuleren en aanpassen indien gewenst tot je er tevreden over bent.Niets.
7 juli 2023Toegankelijk, duidelijk en gebruikersvriendelijk.Niets.
28 juni 2023Er moet veel geregeld worden in een verdrietige tijd. Uitelkaar.nl laat altijd duidelijk zien wat we nog moeten afspreken en welke punten nog aandacht nodig hebben. Het platform neemt je echt aan de hand om alles te regelen zodat je je kan focussen op de inhoud en niet verrast wordt door dingen die je anders misschien vergeet.De website is vaak erg traag. Ook konden mijn ex en ik niet altijd kort na elkaar, zaken op akkoord zetten omdat het onderdeel gelocked bleef.
 

 

 

 

Hoe komt Uitelkaar.nl aan de klantervaringen?

We sturen klanten op 4 momenten in het traject een uitnodiging om een enquête in te vullen over de fase die dan is afgerond. We vragen naar een cijfer tussen 0 en 10 en om met ons te delen wat klanten positief en negatief vonden. En we vragen bijvoorbeeld ook naar de tevredenheid over verschillende aspecten van de dienstverlening door de casemanager. Of naar hoe bepaalde functionaliteiten binnen het platform zijn bevallen. Ook stellen we vragen over of Uitelkaar.nl een invloed heeft gehad op hoe de scheiding is verlopen. Inmiddels zijn er 4500+ enquêtes ingevuld. Hieronder vind je uitkomsten uit de enquêtes per fase.

 

 

 

 
 

 

 

 

Maatschappelijke impact

Uitelkaar.nl is een sociale onderneming. We meten daarom ook de maatschappelijke waarde van onze dienstverlening. Dit doen we met een methode die Social Return on Investment genoemd wordt. Geïnteresseerd?

Lees wat de maatschappelijke waarde is van Uitelkaar.nl.

USP's homepagina
 

 

 

 

Onze deskundigen

Benieuwd wat de advocaten(-mediators) die deelnemen vinden van Uitelkaar.nl? Ook die bevragen we regelmatig. Lees ervaringen advocaten en mediators.

 

Meer onderzoek

Naast eigen onderzoek, wordt Uitelkaar.nl ook gemonitord door een onafhankelijk onderzoeksbureau, Significant Public. Begin 2023 worden de resultaten gepubliceerd.