Team uitelkaar.nl

Kaspar Scheltema
Kaspar Scheltema Oprichter/CEO

Heeft HiiL de afgelopen jaren geadviseerd over de strategische en financiƫle opzet van Rechtwijzer uit elkaar, vanuit zijn maatschappelijke betrokkenheid en passie voor innovatie die zelfredzaamheid van mensen vergroot. Zijn ervaring bij KLM kwam daarbij goed van pas, waar hij de functie van Director Strategy, New Ventures and Mergers & Acquisitions vervulde en onder andere verantwoordelijk was voor het opzetten van de innovatiefondsen (MIF I en II).

Laura Kistemaker
Laura Kistemaker Oprichter/COO

Werkte van 2008 tot eind 2016 bij HiiL, waar ze zich bezig hield met verschillende juridische strategie- en innovatieprojecten. Ze was vanaf het eerste moment betrokken bij de ontwikkeling van Rechtwijzer (scheiding, huur, schulden) en was verantwoordelijk voor de productontwikkeling en operationele kant. Laura studeerde Geschiedenis aan de Universiteit Leiden en Internationale Betrekkingen aan de Universiteit van Amsterdam en de Praagse Karelsuniversiteit.

Michiel Scheltema
Michiel Scheltema Adviseur

Is regeringscommissaris voor de algemene regels van bestuursrecht, en was eerder hoogleraar, voorzitter van de WRR en staatssecretaris van Justitie. Hij is medeoprichter van HiiL en is lid van de Raad van Toezicht van HiiL.

Anouk wijsman
Anouk wijsman Casemanager

Voormalig werknemer van de Raad voor Rechtsbijstand. Anouk Wijsman is het eerste aanspreekpunt voor de mensen die hun scheiding via uitelkaar.nl regelen en begeleidt de mensen met alle liefde het hele proces door.

Gert Jan van Gendt
Gert Jan van Gendt Product manager

Juridische alleskunner met affiniteit voor ICT. Gert Jan is van een afgestudeerd jurist die voorheen als griffier werkte, overgestapt naar de functie productmanager bij uitelkaar.nl.

Wendy Joeloemsingh
Wendy Joeloemsingh Stagiaire

Rechtenstudent van de Haagse Hogeschool met de drive om mensen te helpen. Wendy is een doorzetter die weet waar ze het over heeft. Ze bemant de chat en de telefoon om een ieder voor, tijdens en na zijn/haar scheiding van advies en ondersteuning te voorzien.