Meer teamleden

Hilde Guijt

Stagiaire legal tech

Voor mijn 3e jaar HBO-Rechten aan de Hogeschool Leiden loop ik tien maanden stage bij Uitelkaar.nl. Gedurende mijn studie ben ik geïnteresseerd geraakt in Legal Tech. Ik vind het leuk om het recht te combineren met de technologie van nu. Tijdens mijn stage hoop ik mijn kennis te kunnen ontwikkelen naar een hoger niveau. Daarnaast vind ik het belangrijk dat in welke situatie een persoon zich ook bevindt, iemand daar professionele en eerlijke hulp bij krijgt. Via Uitelkaar.nl kan deze hulp op een laagdrempelige, maar professionele manier.

Mijn boodschap aan stellen die gaan scheiden

Ik kan mij heel goed indenken dat dit een hele moeilijke en lastige tijd is waarin het juist belangrijk is om goed na te denken over de afspraken. Mijn advies zou zijn: probeer respect voor elkaar te blijven hebben en elkaar in elkaars waarde te laten. Op deze manier komen er eerlijke en goede afspraken tot stand.

Meer over Hilde

Naast mijn studie en stage, werk ik nog bij Herberg Welgelegen in Valkenburg als gastvrouw tijdens het ontbijt. Ik vind het fijn om mensen hierin een goede start van de dag te bezorgen. Verder ben ik dol op mijn twee lieve katten Blue en Moon. Daarnaast houd ik van leuke dingen doen, zoals winkelen, uit eten of bezig zijn met beauty.

Ik hou van:

  • dieren, vooral mijn twee lieve ragdolls
  • alles wat te maken heeft met beauty
  • heerlijk eten
  • zingen