Meer teamleden

Hilde Guijt

Product manager

Binnen Uitelkaar.nl hou ik mij bezig met het verbeteren van het scheidingsportaal. Gedurende mijn studie HBO-Rechten ben ik geïnteresseerd geraakt in Legal Tech. In deze richting heb ik voor mijn studie tien maanden stage gelopen bij Uitelkaar.nl. Na mijn stage ben ik blijven werken als Medewerker Product en daarna Product manager. Met mijn kennis vanuit mijn rechtenstudie en mijn kennis die ik bij Uitelkaar.nl op heb gedaan over ICT, kan ik deze elementen in mijn werk met elkaar combineren. Ik vind het interessant om verder te ontdekken hoe de technologie van nu kan bijdragen aan het vergemakkelijken van het recht.

Mijn boodschap aan stellen die gaan scheiden

Ik kan mij heel goed indenken dat dit een hele moeilijke en lastige tijd is waarin het juist belangrijk is om goed na te denken over de afspraken. Mijn advies zou zijn: probeer respect voor elkaar te blijven hebben en elkaar in elkaars waarde te laten. Op deze manier komen er eerlijke en goede afspraken tot stand.

Meer over Hilde

Naast mijn studie en werk bij Uitelkaar.nl, werk ik nog als gastvrouw tijdens het ontbijt bij een kleinschalig hotel. Ik vind het fijn om mensen hierin een goede start van de dag te bezorgen. Verder ben ik dol op mijn twee lieve katten Blue en Moon. Daarnaast hou ik van leuke dingen doen, zoals winkelen, uit eten of bezig zijn met beauty.

Ik hou van:

  • dieren, vooral mijn twee lieve ragdolls
  • alles wat te maken heeft met beauty
  • heerlijk eten
  • zingen