Team Uitelkaar.nl

Kaspar Scheltema
Kaspar Scheltema Oprichter/CEO

Heeft HiiL de afgelopen jaren geadviseerd over de strategische en financiƫle opzet van Rechtwijzer uit elkaar, vanuit zijn maatschappelijke betrokkenheid en passie voor innovatie die zelfredzaamheid van mensen vergroot. Zijn ervaring bij KLM kwam daarbij goed van pas, waar hij de functie van Director Strategy, New Ventures and Mergers & Acquisitions vervulde en onder andere verantwoordelijk was voor het opzetten van de innovatiefondsen (MIF I en II).

Laura Kistemaker
Laura Kistemaker Oprichter/COO

Werkte van 2008 tot eind 2016 bij HiiL, waar ze zich bezig hield met verschillende juridische strategie- en innovatieprojecten. Ze was vanaf het eerste moment betrokken bij de ontwikkeling van Rechtwijzer (scheiding, huur, schulden) en was verantwoordelijk voor de productontwikkeling en operationele kant. Laura studeerde Geschiedenis aan de Universiteit Leiden en Internationale Betrekkingen aan de Universiteit van Amsterdam en de Praagse Karelsuniversiteit.

Michiel Scheltema
Michiel Scheltema Adviseur

Was regeringscommissaris voor de algemene regels van bestuursrecht, en was eerder hoogleraar, voorzitter van de WRR en staatssecretaris van Justitie. Hij is medeoprichter van HiiL en is lid van de Raad van Toezicht van HiiL.

Anouk Wijsman
Anouk Wijsman Manager contactcentrum

Voormalig werknemer van de Raad voor Rechtsbijstand. Anouk Wijsman is betrokken als casemanager bij mensen die hun scheiding via Uitelkaar.nl regelen en begeleidt de mensen met alle liefde het hele proces door.

Gert Jan van Gendt
Gert Jan van Gendt Product manager

Juridische alleskunner met affiniteit voor ICT. Gert Jan is van een afgestudeerd jurist die voorheen als griffier werkte, overgestapt naar de functie productmanager bij uitelkaar.nl.

Kayleigh Assenberg
Kayleigh Assenberg Marketing & communicatie

Kayleigh heeft gewerkt als Online Marketeer bij een webshop. Sinds kort heeft zij de stap gemaakt naar de marketing en communicatie afdeling van Uitelkaar.nl. Vanuit haar studie Commerciƫle Economie heeft ze van haar passie voor marketing haar beroep kunnen maken.

Wendy Joeloemsingh
Wendy Joeloemsingh Casemanager

Rechtenstudent van de Haagse Hogeschool met de drive om mensen te helpen. Wendy is een doorzetter die weet waar ze het over heeft. Wendy bemant de telefoon en is daarnaast casemanager van mensen die hun scheiding via Uitelkaar.nl regelen.

Hanneke Verbeek
Hanneke Verbeek Copywriter

Hanneke heeft Engels gestudeerd aan de universiteit van Leiden. Ze zorgt bij uitelkaar.nl voor de vertaling van bestaande content en creatie van nieuwe content. Daarnaast blogt Hanneke voor uitelkaar.nl over scheidingsboeken. Ook is ze een administratieve duizendpoot.

Mark van der Kooij
Mark van der Kooij Front-end ontwikkelaar

Mark is een enthousiaste jonge developer. Hij zorgt ervoor dat onze website tot in de puntjes gestyled is. Hij draagt bij aan de constante ontwikkeling en verbetering van onze website en platform.

Nicky de Brabander
Nicky de Brabander Medewerker product

Nicky heeft als student Business IT en management een passie voor processen. Als medewerker product ondersteunt hij de product manager bij het beheren en ontwikkelen van het product.

Nadia Vloo
Nadia Vloo Medewerker product

Nadia heeft rechten gestudeerd aan de "Inholland university of applied sciences". Ze schreef haar afstudeerstage over de AVG en Uitelkaar.nl. Met een natuurlijke interesse voor ICT, helpt Nadia mee met productontwikkeling en beheer.

Danique van Wijk
Danique van Wijk Stagiaire casemanagement

Danique studeert Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hogeschool Utrecht en loopt stage in het contactcentrum van Uitelkaar.nl. Danique helpt Anouk en Wendy waar nodig. Ze bemant de chat en is het eerste aanspreekpunt aan de telefoon. Ze staat een ieder graag te woord en geeft advies en ondersteuning waar nodig.