Download onze brochures

Wil je weten wat er in een echtscheidingsconvenant moet staan? Of in een ouderschapsplan? Of wil je lezen hoe je stap voor stap eigen documenten kunt maken? Download dan nu onze brochures!

Ouderschapsplan voorbeeld

Als je uit elkaar gaat of gaat scheiden, komen er veel zaken op je af. Vooral als er kinderen in het spel zijn. Een goede voorbereiding helpt je om jullie toekomst en die van de kinderen vorm te geven. In deze brochure lees je wat er allemaal komt kijken bij het maken van een ouderschapsplan.

Download hier de brochure ouderschapsplan voorbeeld

Echtscheidings­convenant voorbeeld

Als je gaat scheiden komen er veel zaken op je af. Het is een emotionele rollercoaster en vaak kun je het hele traject niet goed overzien. Zo moet je samen afspraken vastleggen in een echtscheidingsconvenant. Dit kun je via een advocaat of mediator doen, maar ook via ons online platform.

Download hier de brochure Echtscheidingsconvenant voorbeeld

Stappenplan scheiden

Als je gaat scheiden komen er veel zaken op je af. Het is een emotionele rollercoaster en vaak kun je het hele traject niet goed overzien. Kortom, je bent op zoek naar houvast in een turbulente periode. In deze brochure leggen we uit welke stappen je allemaal moet ondernemen als je wilt scheiden. Zowel in praktische, juridische en emotionele zin. Zo hou je grip op het proces.

Download hier de brochure stappenplan scheiden

Checklist echtscheidings­convenant

Wat zet je in een echtscheidingsconvenant? In deze checklist staan de belangrijkste punten waarover je samen moet denken, praten beslissingen moet nemen en ten slotte afspraken moeten maken.

Download hier de brochure checklist echtscheidingsconvenant

Checklist scheiden

Als je gaat scheiden komt er van alles op je af op emotioneel, maar ook op praktisch gebied. Een scheiding betekent regelen, regelen en regelen. De checklist scheiden van Uitelkaar.nl biedt je een duidelijk overzicht van alle zaken die je moet regelen. En zaken waar je samen afspraken over moet maken als je gaat scheiden.

Download hier de brochure checklist scheiden

Inboedellijst bij scheiding

Als je besluit om uit elkaar te gaan, moet je veel zaken regelen. Zowel emotionele als praktische zaken. Ook moeten alle bezittingen verdeeld worden. Maar waar begin je? Het creëren van overzicht is de eerste stap en de inboedellijst is je startpunt hierbij.

Download hier de brochure inboedellijst bij scheiding