Klantervaringen op Uitelkaar.nl

We vinden het belangrijk om te begrijpen hoe mensen het traject op Uitelkaar.nl ervaren. Dan weten we wat er goed gaat en zo moeten houden. En wat we kunnen veranderen om het proces beter te maken.

Om zelf de afweging te kunnen maken of Uitelkaar.nl iets voor jullie is delen we graag alle ervaringen. De goede en de minder goede. De ervaringen zijn altijd van mensen die daadwerkelijk van Uitelkaar.nl gebruik hebben gemaakt en we betalen nooit voor reviews. Lees verder voor de meest recente ervaringen.

Klantervaringen

 

 

Meest recente ervaringen

 Wat vind je positief?Wat vind je negatief?
25 oktober 2023Snelle reacties. Duidelijke site.Niets.
17 oktober 2023Stap voor stap met duidelijke instructies en voorbeeldzinnen je echtscheidingsconvenant maken, zonder onnodig contact met je ex-partner toch kunnen samenwerken om tot afspraken te komen. Het was vaak zoeken naar de berichten. Het zou fijn zijn als je bij een mail over een bericht direct naar dat bericht gelinkt werd.
16 oktober 2023Korte lijntjes en snelle reacties. Soms wat onduidelijk wat er wel en niet is geüpload omtrent documenten.
13 oktober 2023Er wordt goed naar de afspraken gekeken en feedback gegeven. Veel overleg en teksten opstellen.
8 oktober 2023Eenvoud.Geen.
8 oktober 2023Je kunt stap voor stap, op je eigen tempo en met goede begeleiding werken aan de afspraken. De begeleiding is proactief en professioneel. Dat geeft mij het gevoel dat alles goed geregeld wordt.Eigenlijk niets.
4 oktober 2023Snelle reacties, relevante informatie, tips en vragen. Goed dat er duidelijk aangegeven staat wat de doorlooptijden zijn, of dat het momenteel druk is.Eigenlijk niets. Soms werd er twee keer dezelfde vraag gesteld, maar dat is beter dan geen keer.
 

 

 

 

Hoe komt Uitelkaar.nl aan de klantervaringen?

We sturen klanten op 4 momenten in het traject een uitnodiging om een enquête in te vullen over de fase die dan is afgerond. We vragen naar een cijfer tussen 0 en 10 en om met ons te delen wat klanten positief en negatief vonden. En we vragen bijvoorbeeld ook naar de tevredenheid over verschillende aspecten van de dienstverlening door de casemanager. Of naar hoe bepaalde functionaliteiten binnen het platform zijn bevallen. Ook stellen we vragen over of Uitelkaar.nl een invloed heeft gehad op hoe de scheiding is verlopen. Inmiddels zijn er 4500+ enquêtes ingevuld. Hieronder vind je uitkomsten uit de enquêtes per fase.

 

 

 

 
 

 

 

 

Maatschappelijke impact

Uitelkaar.nl is een sociale onderneming. We meten daarom ook de maatschappelijke waarde van onze dienstverlening. Dit doen we met een methode die Social Return on Investment genoemd wordt. Geïnteresseerd?

Lees wat de maatschappelijke waarde is van Uitelkaar.nl.

USP's homepagina
 

 

 

 

Onze deskundigen

Benieuwd wat de advocaten(-mediators) die deelnemen vinden van Uitelkaar.nl? Ook die bevragen we regelmatig. Lees ervaringen advocaten en mediators.

 

Meer onderzoek

Naast eigen onderzoek, is Uitelkaar.nl ook geëvalueerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau, Significant Public. Lees de rapportage.