Vraag gratis de flyer Juridische Mogelijkheden Scheiding 2020 aan

Januari is de maand waarin de meeste mensen een scheiding aanvragen. Ongetwijfeld merkt u dit in uw praktijk of op uw kantoor of loket. Wilt u stellen beter laten scheiden door hen door te verwijzen naar de scheidingsmethode die bij hen past? Deze infographic maakt het mogelijk dat objectief en snel te doen. Diverse gemeenten, organisaties en rechtswinkels gebruiken hem al. Download de flyer of scroll naar beneden om de hard-copy variant aan te vragen.

Wilt u de flyer Juridische Mogelijkheden bij Scheiding 2020 gebruiken in uw praktijk of kantoor?

Flyer Scheidingsmogelijkheden 2020 zijde 1 Uitelkaar.nl

Uw naam

Uw organisatie

Uw postadres

Aantal flyers

Extra wensen

Vink aan wat op u van toepassing is

Voor wie is deze flyer bedoeld?

Bent u werkzaam in het juridische veld, de zorg of maatschappelijk werk dan is deze flyer voor u. Ook in andere beroepsvelden, zoals coaching of makelaardij is deze flyer te gebruiken wanneer u te maken heeft met individuen die gaan scheiden en de eerste stap willen zetten. Gelukkig weten velen van hen jullie vaak te vinden bij vragen over scheiding. Op dat impactvolle moment in hun leven hebben jullie belangrijke rol in de informering, advisering en doorverwijzing.

De flyer Juridische Mogelijkheden bij Scheiding 2020 kan van nut kan zijn bij die taak. Het doel hiervan is om aan mensen die de beslissing hebben gemaakt om te scheiden een overzicht te bieden van de verschillende mogelijkheden en de kosten daarvan. Zowel degenen die in aanmerking komen voor een toevoeging als degenen boven de toevoegingsgrens vinden hier de tarieven terug.

Inzicht in kosten en subsidiemogelijkheden

Naast de scheidingsmogelijkheid via mediation of met één of twee advocaten is de mogelijkheid opgenomen waarin de klanten zelf meer de regie hebben. Deze methode voldoet aan de kwaliteitscriteria van de Raad voor Rechtsbijstand en heeft een aparte toevoegingsregeling. Sinds kort is de eigen bijdrage voor deze route door de overheid verlaagd. Voor de laagste inkomensgroepen is de eigen bijdrage in 2020 €36 per persoon. Daarmee is het voor klanten de voordeligste manier van scheiden geworden. Op de achterzijde van de flyer voor een samenvatting van de inkomens normen en eigen bijdragen.

Omdat mensen de mogelijkheid wordt geboden om (online) zelf meer te doen, is deze scheidingsmethode geschikt voor mensen die de bereidheid hebben om er samen uit te komen. Daarnaast is het belangrijk dat zij de Nederlandse taal machtig zijn en enigszins digitaal vaardig zijn.

Deze instanties verwijzen cliënten door met onze flyer

gemeentezaanstad
Nieuwe Stap en Uitelkaar.nl - Flyer Juridische Scheidingsmethoden 2020
gemeentezaanstad
Two2Tango - Uitelkaar.nl
Nieuwe Stap en Uitelkaar.nl - Flyer Juridische Scheidingsmethoden 2020
rechtswinkelrenkum