Kosten scheiden| €425 p.p

Een scheiding kost vaak veel geld. Getrouwde stellen en geregistreerde partners met minderjarige kinderen zijn verplicht een advocaat in te schakelen om hun scheiding via de rechter te laten ontbinden. Advocaten en mediators werken vaak met uurtarieven. Dit bedrag is van te voren vaak moeilijk in te schatten waardoor de kosten flink op kunnen lopen. 

Uitelkaar.nl geeft u daarom vooraf helder inzicht in uw kosten zonder verassingen. Omdat u bij uitelkaar.nl veel zelf kan doen blijven veel overbodige scheidingskosten uit en houdt u uw uitgaven laag. De kosten voor scheiden met uitelkaar.nl bedragen €425 p.p en mocht u subsidie ontvangen al vanaf €110 p.p.

Met subsidie| Vanaf 110 p.p

Met het scheiden van uitelkaar.nl heeft u mogelijk recht op subsidie over de kosten van uw scheiding. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke inkomen van 2 jaar geleden. Indien uw inkomen minder was €38.000 heeft u mogelijk recht op subsidie van uw scheidingskosten. Uw inkomen en mogelijke subsidie staat los van het inkomen van uw (ex-)partner.   

 

Scheiden via uitelkaar.nl

iets voor u?

of

Aanmelden

 

 

 Goede scheiding afspraken Betrouwbaar scheiden Scheiden voor vaste prijs Scheiden met een persoonlijke casemanager

Hoe werkt online scheiden bij ons?

Ongeveer één op de drie huwelijken eindigt in een scheiding. Dat proces kan lang duren, waarbij kosten én emoties oplopen. Als u in goed overleg uit elkaar wilt gaan biedt uitelkaar.nl een online platform waarbij u 80% van uw scheiding zelf kunt regelen.

Hierdoor bepaalt u zelf het tempo, en werkt u stap voor stap toe naar het maken van afspraken over alle onderwerpen die relevant zijn voor een scheiding. Dat bespaart tijd, geld én negatieve energie. 


 

 

Doordat u zelf controle hebt en verantwoordelijkheid neemt, maakt u beter doordachte scheidingsafspraken. Dit vermindert de (langdurige) negatieve gevolgen voor uzelf, uw (ex-)partner én kinderen.  

Een casemanager biedt gedurende het hele proces ondersteuning en alle afspraken worden juridisch beoordeeld door één van onze advocaten.

Hierdoor is er altijd een neutrale partij die beoordeelt of de afspraken goed doordacht en in balans zijn. Omdat deze pas aan het einde van het proces betrokken wordt, bespaart u veel geld. 

  • ✔ Zelf afspraken maken
  • ✔ In eigen tijd en tempo
  • ✔ Persoonlijke ondersteuning
  •  

 

Het uitelkaar.nl stappenplan

 

 

184ue-basis-stap1zonderruimte  184ue-basis-stap2zonderruimte   184ue-basis-stap4zonderruimte  184ue-basis-stap5zonderruimte

 

Hoe werkt het?

Op uitelkaar.nl kunt u direct aan uw scheiding en het maken van goede afspraken beginnen. Omdat uitelkaar.nl erop gericht is om (ex-)partners goede afspraken te laten maken is uitelkaar.nl helaas niet geschikt voor iedereen. Een belangrijke voorwaarde is dat beide partners bereid zijn om op een respectvolle manier goede afspraken te maken. 

1. Bij de diagnose kunt u kijken of uitelkaar.nl geschikt voor u is.

2. Na de online test doorlopen u en uw partner apart van elkaar de online intake. Hierin voeren jullie beide een aantal persoonlijke gegevens in en wat jullie verwachten gedurende het proces. 


 

3. Op basis van de gedane intake start u de 'samenwerk' fase op het platform. Hier gaat u op basis van suggestieteksten werken aan afspraken met uw (ex-)partner. Centraal staat dat u de afspraken hier zelf vormgeeft. U maakt hier afspraken die gebaseerd zijn op de intake die u doorlopen heeft. U maakt bijvoorbeeld afspraken over uw en uw (ex-)partner's inkomen na de scheiding, verdeling van de zorg van uw kinderen of het afhandelen van eventuele gezamenlijke schulden.

4. Hierna zullen uw afspraken de review fase in gaan. In deze fase controleert een advocaat het scheidingsplan en geeft opmerkingen waar nodig.

5. Uw document is goedgekeurd en word aangeboden aan de rechter voor de afrondingsfase

 

Online scheiden?