Met een gerust hart stage gelopen bij Uitelkaar.nl

06 september 2017

In maart 2017 rondde ik mijn bachelor Rechtsgeleerdheid af en na de zomer begin ik met een master (ICT, internet en Intellectueel eigendom), maar wat doe je tussentijd? Juist ja, stagelopen bij Uitelkaar.nl!

Pagina inhoud

    1 mei 2017 begon ik voor een periode van vier maanden aan de uitdaging die Uitelkaar.nl heet. Een online platform waar echtscheidingen worden gerealiseerd; door mensen zelf (en in samenwerking met elkaar) te laten werken aan een scheidingsplan met professionele hulp waar nodig.

    De stage hield voor mij een combinatie van recht en informatietechnologie in. Een specialisatie die al lange tijd mijn interesse heeft vanwege de continue ontwikkelingen.

    Lees meer over Uitelkaar.nl

    Ik heb Uitelkaar.nl echt vanaf het begin meegemaakt, liep mee met de ontwikkelaars en kreeg een blik achter de schermen in de wereld van ICT. Ik kan u verzekeren: die wereld is zeer divers! Van een button met een verkeerde lay-out tot een beveiligingstest, het kan allemaal. Eindeloos heb ik samen met het Uitelkaar.nl team het platform getest, teksten geschreven in de trend van familierecht, algemene voorwaarden en geholpen met het bouwen van de marketing site.

    De ontwikkelfase is inmiddels (bijna) afgerond en het is tijd om live te gaan! Het is tevens tijd om aan mijn master te beginnen. Dit houdt in dat ik de livegang verder niet meer mee maak, maar met een gerust hart ga ik verder. Met veel plezier heb ik deel uitgemaakt van een gezellig en hardwerkend team!

    Uitelkaar.nl: nieuws en ontwikkelingen Lees meer

    Gerelateerde artikelen

    Persbericht: kosten scheiding zijn in crisis een obstakel

    08 januari 2024

    Volgens het onlangs verschenen rapport van het CBS, ‘Conjunctuur en relatievorming en -ontbinding’, kunnen de hoge kosten van een scheiding een reden zijn om in crisistijd een niet goed lopend huwelijk in stand te houden....

    Lees verder

    Uitelkaar.nl: nieuws en ontwikkelingen

    18 december 2023

    Bij Uitelkaar.nl gebeurt veel. Wij zijn continu aan het vernieuwen: ons online platform, onze hulpverlening en ons aanbod aan aanvullende diensten. Lees hier meer over onze highlights.

    Lees verder

    SI2Fund: “Uitelkaar.nl heeft een positief effect op gescheiden stellen.”

    19 september 2023

    De missie van Uitelkaar.nl is om stellen, die hebben besloten te scheiden, te helpen goed uit elkaar te gaan. We monitoren in hoeverre Uitelkaar.nl daar ook daadwerkelijk aan bijdraagt. Jaarlijks de resultaten gepubliceerd...

    Lees verder