SI2Fund | Uitelkaar.nl levert positieve bijdrage aan maatschappij

02 september 2021

Pagina inhoud

  SI2 Fund biedt groeikapitaal aan sociale ondernemingen die innovatieve oplossingen bieden voor hedendaagse maatschappelijke vraagstukken en helpt hen een maatschappelijke waarde te realiseren naast een eerlijk financieel rendement. SI2 Fund richt zich op impactvolle innovatieve start-ups met een duurzaam businessmodel.  

  Een van deze start-ups is ons online scheidingsplatform Uitelkaar.nl dat in 2017 opgericht is door Kaspar Scheltema en Laura Kistemaker met als doel het scheidingsproces beter maken, met minder onderlinge strijd. Inmiddels hebben zo’n 3700 mensen online hun scheiding, ontbinding geregistreerd partnerschap en/of ouderschapsplan naar tevredenheid geregeld via ons platform.  

  100% van de respondenten vindt dat scheiden via Uitelkaar.nl goedkoper is dan iedere andere scheidingsmethode.

  Uit onderzoek van SI2 Fund blijkt dat iedere euro die geïnvesteerd werd in Justice42, de moedermaatschappij van Uitelkaar.nl, het afgelopen jaar €5,58 aan maatschappelijke waarde opleverde. Uitelkaar.nl levert dus een positieve bijdrage aan de huidige maatschappij. Dit vertaalt zich vooral in de positieve invloed die het scheidingsplatform heeft op het scheidingsproces: vermindering van stress en emoties tijdens de scheiding en het gevoel verder te kunnen met je leven na de scheiding. Uit het rapport blijkt dat dat scheiden via Uitelkaar.nl goedkoper is dan iedere andere scheidingsmethode. 

  Benieuwd naar het volledige rapport? Op pagina 11 is Uitelkaar.nl terug te vinden. 

  Lees hier het volledige rapport.


  Uitelkaar.nl: nieuws en ontwikkelingen Lees meer

  Gerelateerde artikelen