Scheiding Almere

10 juni 2020

Je wilt een scheiding aanvragen in Almere. Als je gaat scheiden en je kinderen hebt, is het belangrijk dat jij en je (ex-)partner jullie kinderen centraal stellen. Besteed extra aandacht aan jullie kinderen. Wanneer je aan jullie kinderen vertelt dat je gaat scheiden doe dit dan thuis op een rustig moment samen met je (ex-)partner. Zo stel je jullie kinderen gerust.

Pagina inhoud

  Conflicten vermijden tijdens en na de scheiding

  Kinderen hebben veel baat bij een scheiding zonder conflict. Ook na de scheiding is dit belangrijk. Het is bewezen dat scheidingen waarbij de ouders in goed en respectvol overleg van elkaar scheidden, kinderen veel sneller herstelden en hier minder last van hadden dan wanneer een scheiding gepaard ging met conflict.

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Weloverwogen keuzes maken via Uitelkaar.nl

  Uitelkaar.nl verliest het belang van jullie kinderen ook nooit uit het oog. Jullie zullen uitgebreid stilstaan bij de afspraken die je voor jullie kinderen maken. Daarbij geven jullie aan op welke manier jullie de kinderen hebben betrokken bij de afspraken over het ouderschap na scheiding. 

  Uitelkaar.nl helpt weloverwogen keuzes te maken. Nu goede afspraken maken, betekent later zorgen voorkomen. Dat geldt ook als er geen kinderen zijn. Vind aan het einde van jullie scheidingsproces een advocaat bij jullie in Almere om de afspraken af te ronden en officieel te laten maken bij de rechter.

  Scheiding aanvragen in Almere

  In Almere kan Glenda Raap, Marleen Falkena of Titus Bouman jullie scheiding afronden. Ze kan je scheiding in Amsterdam ook afronden, mocht dat je voorkeur hebben.

  Advocaat Glenda Raap

  Glenda Raap, Cleerdin & Hamer Advocaten.

  Advocaat Titus Bouman

  Titus Bouman, Cleerdin & Hamer Advocaten.

  Titus Bouman werkt sinds 2012 als advocaat en sinds mei 2021 bij Cleerdin & Hamer advocaten in Almere. Titus heeft de specialisatie-opleiding van de Vfas (Vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators) afgerond en bij het afwikkelen van een scheiding is onderling overleg altijd zijn streven. Dat is in het belang van beide partijen en zeker ook in het belang van de kinderen, als deze er zijn.

  Titus is als advocaat verbonden aan Uitelkaar.nl.

  Advocaat Marleen Falkena

  Marleen Falkena, Cleerdin & Hamer Advocaten.

  Marleen Falkena werkt sinds 2009 als advocaat. Eerst op een kantoor met vestigingen in Lelystad en Almere en sinds medio 2021 bij Cleerdin & Hamer in Amsterdam.

  Marleen heeft de specialisatie-opleiding van de Vfas (Verenging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators) afgerond en onderling overleg is altijd haar streven. Zij ziet ook dat dat op termijn in het belang van beide partijen is en zeker ook in het belang van de kinderen, als deze er zijn.

  Marleen is als advocaat verbonden aan Uitelkaar.nl.

   

  Wil je graag weten welke experts in Nederland nog meer bij Uitelkaar.nl zijn aangesloten? Kijk dan eens op de pagina: Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Waar kun je de scheiding aanvragen? Lees meer

  Gerelateerde artikelen

  Scheiden in Eindhoven

  10 juni 2020

  Wat komt er kijken bij een scheiding in Eindhoven? Tijdens je scheiding moeten er over veel zaken afspraken gemaakt worden. Naast afspraken over de kinderen (als je die hebt), gaat een belangrijk deel van de afspraken over...

  Lees verder

  Scheiding aanvragen Amsterdam

  10 juni 2020

  Je wilt een scheiding aanvragen in Amsterdam. En in je wilt in goed overleg scheiden. In goed overleg je scheiding regelen kan lastig zijn. Het is wel belangrijk dat je in deze periode de tijd neemt om alles goed te...

  Lees verder

  Scheiding Almere

  10 juni 2020

  Je wilt een scheiding aanvragen in Almere. Als je gaat scheiden en je kinderen hebt, is het belangrijk dat jij en je (ex-)partner jullie kinderen centraal stellen. Besteed extra aandacht aan jullie kinderen. Wanneer je aan...

  Lees verder