Scheiding Almere

10 juni 2020

Je wilt een scheiding aanvragen in Almere. Als je gaat scheiden en je kinderen hebt, is het belangrijk dat jij en je (ex-)partner jullie kinderen centraal stellen. Besteed extra aandacht aan jullie kinderen. Wanneer je aan jullie kinderen vertelt dat je gaat scheiden doe dit dan thuis op een rustig moment samen met je (ex-)partner. Zo stel je jullie kinderen gerust.

Pagina inhoud

  Conflicten vermijden tijdens en na de scheiding

  Kinderen hebben veel baat bij een scheiding zonder conflict. Ook na de scheiding is dit belangrijk. Het is bewezen dat scheidingen waarbij de ouders in goed en respectvol overleg van elkaar scheidden, kinderen veel sneller herstelden en hier minder last van hadden dan wanneer een scheiding gepaard ging met conflict.

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Weloverwogen keuzes maken via Uitelkaar.nl

  Uitelkaar.nl verliest het belang van jullie kinderen ook nooit uit het oog. Jullie zullen uitgebreid stilstaan bij de afspraken die je voor jullie kinderen maken. Daarbij geven jullie aan op welke manier jullie de kinderen hebben betrokken bij de afspraken over het ouderschap na scheiding. 

  Uitelkaar.nl helpt weloverwogen keuzes te maken. Nu goede afspraken maken, betekent later zorgen voorkomen. Dat geldt ook als er geen kinderen zijn. Vind aan het einde van jullie scheidingsproces een advocaat bij jullie in Almere om de afspraken af te ronden en officieel te laten maken bij de rechter.

  Scheiding aanvragen in Almere

  In Almere kan Ingrid van den Heuvel-Beerens jullie scheiding afronden. Ze kan je scheiding in De Meern (Utrecht) ook afronden, mocht dat je voorkeur hebben.

  Advocaat Ingrid van den Heuvel

  Ingrid van den Heuvel-Beerens is familierechtspecialist en scheidingsmediator (vFAS). Zij heeft in 2016 haar kantoor opgericht. Sinds maart 2021 is de Zaak in Recht overgegaan in een maatschap, Ingrid voert het kantoor nu samen met haar collega en vriendin Dorrit Schröder. Het kantoor is gevestigd in Almere en ook een kantoor in De Meern, Utrecht. Naast live besprekingen is iedereen op kantoor ook bedreven in online meetings. Het enige nadeel is dan wel dat je zelf je kop koffie of thee moet pakken ;-)

  Ingrid is getrouwd met Theo, samen hebben zij twee kinderen: Floris en Amber. Zij is gespecialiseerd in het familierecht, als advocaat én als mediator. Naast het familierecht gaat haar hart ook sneller kloppen van straf- en jeugdrecht. Ook daar is Ingrid in gespecialiseerd. De rode draad van deze specialisaties is dat je mensen bijstaat in de meest moeilijke periodes van het leven. Juist in die periodes heb je iemand nodig die je kan vertellen wat de mogelijkheden en de onmogelijkheden zijn én je hierin kan begeleiden. Dat ziet zij als de basis van haar vak. Ingrids dag is goed wanneer jij je als cliënt gehoord voelt en zij in klare taal al je vragen heeft kunnen beantwoorden. 

  In haar werk is zij praktisch en betrokken. Van de mensen die zij bijstaat verwacht zij hetzelfde. Daarom heeft Ingrid zich ook aangesloten bij Uitelkaar.nl. Wanneer je gaat scheiden via dit platform kijkt zij kritisch naar de afspraken die jullie maken en houdt zij oog voor de persoonlijke belangen. Daarnaast spreekt de laagdrempeligheid van Uitelkaar.nl haar erg aan. Goede begeleiding is een must-have voor iedereen die wil scheiden, op welke manier je dat ook wil doen.

  Benieuwd wat Uitelkaar.nl voor jou kan betekenen?

  Wil je graag weten welke experts in Nederland nog meer bij Uitelkaar.nl zijn aangesloten? Kijk dan eens op de pagina: Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Waar kun je de scheiding aanvragen? Lees meer

  Gerelateerde artikelen

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  15 maart 2024

  De cijfers fluctueren jaarlijks een beetje, maar bijna 40% van de huwelijken eindigt in een echtscheiding. Het grootste gedeelte van het scheidingen in Nederland gaat via meest bekende wegen: met hulp van een advocaat of...

  Lees verder

  Scheiden in Rosmalen

  23 februari 2024

  Je gaat scheiden en woont in (de buurt van) Rosmalen. Waar moet je beginnen? Heb je al een keuze gemaakt hoe je wilt scheiden? Via een advocaat of een mediator? Misschien wil je wel online scheiden? Lees hier wat er...

  Lees verder

  Scheiden in Oud-Beijerland

  08 november 2022

  Op zoek naar een scheidingsadvocaat in Oud-Beijerland? Een echtscheiding of het ontbinden van een geregistreerd partnerschap is een heftige gebeurtenis. Om die reden is het handig om een familierecht advocaat in te...

  Lees verder