Scheiding Almere

10 juni 2020

Je wilt een scheiding aanvragen in Almere. Als je gaat scheiden en je kinderen hebt, is het belangrijk dat jij en je (ex-)partner jullie kinderen centraal stellen. Besteed extra aandacht aan jullie kinderen. Wanneer je aan jullie kinderen vertelt dat je gaat scheiden doe dit dan thuis op een rustig moment samen met je (ex-)partner. Zo stel je jullie kinderen gerust.

Pagina inhoud

  Conflicten vermijden tijdens en na de scheiding

  Kinderen hebben veel baat bij een scheiding zonder conflict. Ook na de scheiding is dit belangrijk. Het is bewezen dat scheidingen waarbij de ouders in goed en respectvol overleg van elkaar scheidden, kinderen veel sneller herstelden en hier minder last van hadden dan wanneer een scheiding gepaard ging met conflict.

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Weloverwogen keuzes maken via Uitelkaar.nl

  Uitelkaar.nl verliest het belang van jullie kinderen ook nooit uit het oog. Jullie zullen uitgebreid stilstaan bij de afspraken die je voor jullie kinderen maken. Daarbij geven jullie aan op welke manier jullie de kinderen hebben betrokken bij de afspraken over het ouderschap na scheiding. 

  Uitelkaar.nl helpt weloverwogen keuzes te maken. Nu goede afspraken maken, betekent later zorgen voorkomen. Dat geldt ook als er geen kinderen zijn. Vind aan het einde van jullie scheidingsproces een advocaat bij jullie in Almere om de afspraken af te ronden en officieel te laten maken bij de rechter.

  Scheiding aanvragen in Almere

  In Almere zijn er twee advocaten die jullie scheiding af kunnen ronden. Deze twee topadvocaten zijn collega’s van elkaar en flexibel ingesteld. Je kunt één van hen kiezen. Advocaten Glenda Raap en Manon van Meurs kunnen je scheiding in Amsterdam ook afronden, mocht dat je voorkeur hebben.

  Advocaat Manon van Meurs

  Mr. Manon van Meurs, Cleerdin & Hamer Advocaten.

  Advocaat Glenda Raap

  Mr. Glenda Raap, Cleerdin & Hamer Advocaten.

  Wil je graag weten welke experts in Nederland nog meer bij Uitelkaar.nl zijn aangesloten? Kijk dan eens op de pagina: Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Waar kun je de scheiding aanvragen? Lees meer