Scheiden in Venray

28 juni 2022

Je gaat scheiden en wilt dit het liefst doen bij een advocaat in of in de regio van Venray. Waar moet je beginnen? Uiteraard wil je wel een advocaat die ervoor zorgt dat je scheiding goed wordt geregeld. Een goede ondersteuning is daarbij belangrijk. Uitelkaar.nl heeft een netwerk aan scheidingsadvocaten door heel Nederland die jou helpen bij het goed afronden van je scheiding. 

 

Pagina inhoud

  Overzicht en structuur tijdens je scheiding

  Als je gaat scheiden, komt er veel op je af. Emoties, praktische zaken, financiële beslissingen en juridische aspecten lopen door elkaar. Vaak zie je hierdoor de bomen door het bos niet meer. Uitelkaar.nl wilt stellen helpen om grip op hun scheiding te krijgen door handvatten te bieden, waardoor men structuur en overzicht krijgt. Je werkt stap voor stap aan je scheiding onder persoonlijke begeleiding. Download het stappenplan scheiden voor een goed overzicht wat je allemaal moet regelen.

  Scheidingsadvocaten in Venray

  Als je je scheiding via Uitelkaar.nl regelt, wordt er aan het einde van het proces een scheidingsadvocaat betrokken. Ook in de regio van Venray hebben wij advocaten. Deze advocaten bestuderen de scheidingsafspraken en geven handige tips. Ondanks dat Uitelkaar.nl een online platform is, hebben jullie niet alleen online contact, maar is er ook één gesprek met de advocaat (het is ook mogelijk om dit via videobellen te doen). De ondersteuning van de scheidingsadvocaat zit inbegrepen bij de vaste lage prijs van Uitelkaar.nl.

  Advocaat Petra van Enckevort

  Petra van Enckevort is advocaat, mediator en kantooreigenaar van Het Wetshuys Advocaten en Mediators B.V. te Venlo, Venray en Boxmeer. Petra studeerde in 2003 af aan de Universiteit Maastricht en is sindsdien werkzaam als advocaat. Zij heeft zich gespecialiseerd in familierecht, (jeugd)strafrecht en arbeidsrecht. Hierbij zet zij haar praktische instelling, tact en daadkracht in.

  Petra vindt het belangrijk om kinderen bij een scheiding te betrekken. Vanuit haar overtuiging en om kinderen een stem te geven in de scheiding, heeft zij een opleiding tot gecertificeerd KIES- omgangsbegeleider gevolgd. In dat kader geeft zij kinderen, die betrokken zijn bij een scheiding, de mogelijkheid de scheiding te kunnen begrijpen en leert kinderen beter met hun ouders te communiceren.

  Uitelkaar.nl begrijpt dat iedere situatie uniek is. Met haar ervaring kan Petra hulp bieden bij elke (complexe) juridische situatie, waarbij zij de mens achter de zaak niet uit het oog verliest.

  Advocaat Sien Smeets

  Sien Smeets is advocaat, mediator en kantooreigenaar van Het Wetshuys Advocaten en Mediators B.V. te Venlo, Venray en Boxmeer. Sien studeerde in 2003 af aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Sinds 2004 is zij werkzaam als advocaat en heeft ze zich gespecialiseerd in het familie- en erfrecht. Binnen het kantoor behandelt Sien als advocaat en mediator onder andere complexe vraagstukken waar ondernemers mee te maken krijgen bij echtscheiding, overlijden en conflicten in samenwerkingsverbanden (BV, maatschap, VOF). Sien is gecertificeerd KIES-professional, waardoor zij extra kennis en ervaring heeft met kinderen in een scheidingssituatie.

  Wanneer psychische problematiek speelt, is het ook haar doel tot goede en gedragen oplossingen te komen. Daarom specialiseerde zij zich in de omgang met de narcistische cliënt of tegenpartij.

  Bij uitelkaar.nl behoudt de betrokkene zelf de regie in het scheidingsproces. Dat is waar Sien in haar bijstand ook voor staat. Zij ziet het als een uitdaging om mensen daarin te begeleiden met de expertise die zij ruimschoots in huis heeft.

  Waar kun je de scheiding aanvragen? Lees meer

  Gerelateerde artikelen

  Scheiden in Oud-Beijerland

  08 november 2022

  Op zoek naar een scheidingsadvocaat in Oud-Beijerland? Een echtscheiding of het ontbinden van een geregistreerd partnerschap is een heftige gebeurtenis. Om die reden is het handig om een familierecht advocaat in te...

  Lees verder

  Scheiden in Venlo

  28 juni 2022

  Op zoek naar een scheidingsadvocaat in of in de buurt van Venlo? Om je scheiding officieel te regelen heb je de hulp van een advocaat nodig. De advocaat komt op voor jouw belangen, zorgt ervoor dat je goede afspraken...

  Lees verder

  Scheiden in Boxmeer

  28 juni 2022

  Als je gaat scheiden, is het van belang dat je een scheidingsadvocaat inschakelt om de scheiding officieel af te ronden. Uitelkaar.nl werkt met meerdere advocaten door heel Nederland. Ook in of in de regio van Boxmeer...

  Lees verder