Persbericht: Verkoop succesvol je huis tijdens je scheiding

19 april 2021

Samenwerking Uitelkaar.nl & House.nl - Het online scheidingsplatform Uitelkaar.nl gaat een samenwerking aan met House.nl om scheidende stellen snel zekerheid te geven over de verkoop van hun koopwoning. Veel stellen die uit elkaar gaan moeten of willen hun woning verkopen, alleen is er vaak onzekerheid over of dat op korte termijn lukt en tegen welke prijs.

Pagina inhoud

  Als stellen gaan scheiden vinden er vaak veranderingen plaats in de woonsituatie. Die nieuwe woonsituatie moet beschreven worden in het echtscheidingsconvenant. Maar dit levert scheidende stellen vaak veel kopzorgen op. Want hoe weet je zeker of je huis wel verkocht wordt voor een bepaalde prijs? En hoe weet je dan waar je na je scheiding kunt gaan wonen?

  De beste prijs en zekerheid dat je huis verkocht wordt

  Als je online je scheiding regelt via Uitelkaar.nl kun je door deze samenwerking snel schakelen als je je huis wilt verkopen. Je kunt een gratis waarderapport aanvragen en weet dan meteen wat het huis waard is. Dit kun je vervolgens meenemen in het echtscheidingsconvenant. Daarnaast biedt House.nl de zekerheid dat je het huis voor een minimaal bedrag kan verkopen. Zo weet je waar je financieel aan toe bent en kun je je echtscheidingsconvenant afronden. 

  In een situatie waarin de een de ander niet kan of wil uitkopen, zal het huis verkocht moeten worden. In theorie kun je het huis al tijdens de scheiding verkopen. Doe je dit tijdens de scheiding, let dan wel op dat je het nieuwe huis niet in gemeenschap van goederen valt.

  Uitelkaar.nl steunt stellen bij verkoop huis

  Het online scheidingsplatform Uitelkaar.nl biedt niet alleen een unieke online omgeving waar je samen eerlijke afspraken kunt maken, maar biedt ook diverse ondersteunende diensten op o.a. het gebied van wonen. Eén daarvan is de nieuwe samenwerking met House.nl. Via House.nl kun je het verkoopproces van je huis tijdens je scheiding eerlijk en transparant regelen.

  House.nl verkoopt je huis met zekerheid

  Het concept van House.nl is erop gebaseerd dat je je huis met zekerheid verkoopt voor de hoogste prijs op een eerlijke manier. Dit gebeurt via een zogeheten ‘open veiling’. Biedingen zijn hierdoor inzichtelijk en kopers kunnen meermaals overbieden. Kopers krijgen een eerlijke kans op een huis en de verkoper krijgt de hoogste prijs.

  Ook biedt House.nl een unieke verkoopgarantie aan. Deze garantie biedt je de zekerheid dat je huis binnen 30 dagen is verkocht. Is je huis niet binnen 30 dagen verkocht? Dan ontvang je onmiddellijk 90% van de getaxeerde waarde. De overige 10% en de eventuele overwaarde ontvang je wanneer het huis is verkocht. 

  Je krijgt dus altijd de volledige verkoopprijs van het huis. De verkoopgarantie zorgt ervoor dat je direct je hypotheek kunt aflossen en de volgende stap kunt zetten. Dit is wel zo fijn, dan kun je na de scheiding direct door met je leven. Je kunt dit proces al in gang zetten tijdens je scheiding en in theorie kun je je huis al tijdens de scheiding verkopen. 

  Meer informatie over de samenwerking

  Kijk voor meer informatie op: https://uitelkaar.nl/info-over-scheiden/je-huis-verkopen-tijdens-de-scheiding-kan-dat

  Heb je vragen over online scheiden of Uitelkaar.nl, bel of mail me dan even:

  Yvonne van der Harst
  Manager Marketing & Communicatie
  06 82 79 83 91
  yvonne.vanderharst@uitelkaar.nl

  Uitelkaar.nl: nieuws en ontwikkelingen Lees meer

  Gerelateerde artikelen

  Nieuwe advocaten/mediators gezocht

  12 juli 2022

  Uitelkaar.nl is op zoek naar nieuwe samenwerkingspartners in de buurt van Deventer/Apeldoorn, Hengelo/Enschede, Alkmaar/Hoorn, Leeuwarden/Groningen, Roermond/Venlo en Almere/Lelystad.

  Lees verder

  126 x actuele informatie over corona en scheiden, ouderschap en relaties [geüpdatet: 28-5-2020]

  12 juli 2022

  De coronacrisis waarin we massaal thuis zitten zorgt voor relatiestress, scheidingsaanvragen, maar ook voor onzekerheid bij gescheiden ouders over het nakomen van de regelingen. In dit artikel vind je alle actuele,...

  Lees verder

  Nieuwsbericht: Nieuwe manier om als ouders zonder strijd naar de rechter te gaan

  07 juli 2022

  Heb je geprobeerd om samen tot afspraken te komen, zelfs al een mediator geprobeerd, maar kom je er niet op alle punten uit? Wil je een oplossing, maar ben je bang dat de gang naar de rechter de relatie met je (ex-)partner...

  Lees verder