Nieuwe advocaten/mediators gezocht

12 juli 2022

Uitelkaar.nl is op zoek naar nieuwe samenwerkingspartners in de buurt van Deventer/Apeldoorn, Hengelo/Enschede, Alkmaar/Hoorn, Leeuwarden/Groningen, Roermond/Venlo en Almere/Lelystad.

Ben jij een advocaat (en mediator) die gespecialiseerd is in familierecht? Lijkt het je leuk om op een kwalitatieve en innovatieve wijze mensen online te helpen met hun scheiding via Uitelkaar.nl? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Pagina inhoud

  Over Uitelkaar.nl

  Uitelkaar.nl heeft een overzichtelijk online platform ontwikkeld, waarop stellen in goed overleg hun scheiding, ouderschapsplan of ontbinding van het geregistreerd partnerschap stap voor stap kunnen regelen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten afspraken maken die passen bij hun eigen situatie. Gewoon in hun eigen tijd, tempo en woorden. Zonder ingewikkelde juridische termen. Zodat ze weer snel grip op hun toekomst krijgen.


  Klanten die hun scheidings- of ouderschapsplan via Uitelkaar.nl maken, worden onbeperkt begeleid door een persoonlijke casemanager. De rol van de advocaat is om de gemaakte afspraken juridisch te controleren en eventuele alternatieven door te spreken. Er vindt altijd een (online) ontmoeting plaats met de (ex-)partners. De advocaat draagt tevens zorg voor de indiening van de scheiding bij de rechtbank. 

  Waar zijn we naar op zoek?

  • Gespecialiseerde familierechtadvocaten, bij voorkeur ook werkzaam als mediator

  • In de buurt van: Deventer/Apeldoorn, Hengelo/Enschede, Alkmaar/Hoorn, Leeuwarden/Groningen, Roermond/Venlo of Almere/Lelystad

  • Ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand 


  Wij vinden het daarnaast belangrijk dat jij:

  • Helder communiceert in een begrijpelijke taal

  • Beschikt over goede contactuele vaardigheden

  • De rechtzoekende goed kan empoweren/faciliteren

  • Beschikt over voldoende digitale vaardigheden


  Meer weten? Neem contact op met:
  Anouk Wijsman
  E | anouk.wijsman@uitelkaar.nl
  T | +31 6 30 98 96 96 

  Uitelkaar.nl: nieuws en ontwikkelingen Lees meer

  Gerelateerde artikelen

  Persbericht: kosten scheiding zijn in crisis een obstakel

  08 januari 2024

  Volgens het onlangs verschenen rapport van het CBS, ‘Conjunctuur en relatievorming en -ontbinding’, kunnen de hoge kosten van een scheiding een reden zijn om in crisistijd een niet goed lopend huwelijk in stand te houden....

  Lees verder

  Uitelkaar.nl: nieuws en ontwikkelingen

  18 december 2023

  Bij Uitelkaar.nl gebeurt veel. Wij zijn continu aan het vernieuwen: ons online platform, onze hulpverlening en ons aanbod aan aanvullende diensten. Lees hier meer over onze highlights.

  Lees verder

  SI2Fund: “Uitelkaar.nl heeft een positief effect op gescheiden stellen.”

  19 september 2023

  De missie van Uitelkaar.nl is om stellen, die hebben besloten te scheiden, te helpen goed uit elkaar te gaan. We monitoren in hoeverre Uitelkaar.nl daar ook daadwerkelijk aan bijdraagt. Jaarlijks de resultaten gepubliceerd...

  Lees verder