Minister Dekker dankt Uitelkaar.nl-oprichter voor zijn bijdrage aan het bestuursrecht

13 februari 2019

Michiel Scheltema is tijdens het congres “25 jaar Algemene wet bestuursrecht” door minister Dekker in het zonnetje gezet voor zijn verdiensten als regeringscommissaris.

Pagina inhoud

  Tijdens het jubileumcongres '25 jaar Algemene wet bestuursrecht' kreeg uitelkaar.nl mede-oprichter Michiel Scheltema van minister Dekker eervol ontslag als regeringscommissaris, een functie die hij meer dan 35 jaar vervulde.

  Lees meer over Uitelkaar.nl

  Als dank voor zijn jarenlange bijdrage is door de ministeries van Justitie en van Binnenlandse zaken en de Leidsche en Groningse universiteiten de Scheltemalezing in het leven geroepen.

  Michiel is oud-staatssecretaris van Justitie en emeritus hoogleraar bestuursrecht. In 1982 stond hij aan de wieg van de Algemene wet bestuursrecht, in 2005 was hij oprichter van HiiL en in 2017 mede-oprichter van Uitelkaar.nl.

  Een verslag van het congres

  Uitelkaar.nl: nieuws en ontwikkelingen Lees meer

  Gerelateerde artikelen

  Persbericht: kosten scheiding zijn in crisis een obstakel

  08 januari 2024

  Volgens het onlangs verschenen rapport van het CBS, ‘Conjunctuur en relatievorming en -ontbinding’, kunnen de hoge kosten van een scheiding een reden zijn om in crisistijd een niet goed lopend huwelijk in stand te houden....

  Lees verder

  Uitelkaar.nl: nieuws en ontwikkelingen

  18 december 2023

  Bij Uitelkaar.nl gebeurt veel. Wij zijn continu aan het vernieuwen: ons online platform, onze hulpverlening en ons aanbod aan aanvullende diensten. Lees hier meer over onze highlights.

  Lees verder

  SI2Fund: “Uitelkaar.nl heeft een positief effect op gescheiden stellen.”

  19 september 2023

  De missie van Uitelkaar.nl is om stellen, die hebben besloten te scheiden, te helpen goed uit elkaar te gaan. We monitoren in hoeverre Uitelkaar.nl daar ook daadwerkelijk aan bijdraagt. Jaarlijks de resultaten gepubliceerd...

  Lees verder