Minister Dekker dankt Uitelkaar.nl-oprichter voor zijn bijdrage aan het bestuursrecht

13 februari 2019

Michiel Scheltema is tijdens het congres “25 jaar Algemene wet bestuursrecht” door minister Dekker in het zonnetje gezet voor zijn verdiensten als regeringscommissaris.

Pagina inhoud

  Tijdens het jubileumcongres '25 jaar Algemene wet bestuursrecht' kreeg uitelkaar.nl mede-oprichter Michiel Scheltema van minister Dekker eervol ontslag als regeringscommissaris, een functie die hij meer dan 35 jaar vervulde.

  Lees meer over Uitelkaar.nl

  Als dank voor zijn jarenlange bijdrage is door de ministeries van Justitie en van Binnenlandse zaken en de Leidsche en Groningse universiteiten de Scheltemalezing in het leven geroepen.

  Michiel is oud-staatssecretaris van Justitie en emeritus hoogleraar bestuursrecht. In 1982 stond hij aan de wieg van de Algemene wet bestuursrecht, in 2005 was hij oprichter van HiiL en in 2017 mede-oprichter van Uitelkaar.nl.

  Een verslag van het congres

  Uitelkaar.nl: nieuws en ontwikkelingen Lees meer

  Gerelateerde artikelen

  Uitelkaar.nl is de plek als je jezelf niet alleen juridisch, maar breder wilt ontwikkelen

  14 februari 2023

  "Onderdeel van mijn opleiding HBO-Rechten was een stage. Ik kon terecht bij de gemeente, een advocatenkantoor of de rechtbank, maar ik wilde een plek die meer biedt dan puur juridisch werk. Uitelkaar.nl is de ultieme plek...

  Lees verder

  Nieuwe advocaten/mediators gezocht

  12 juli 2022

  Uitelkaar.nl is op zoek naar nieuwe samenwerkingspartners in de buurt van Deventer/Apeldoorn, Hengelo/Enschede, Alkmaar/Hoorn, Leeuwarden/Groningen, Roermond/Venlo en Almere/Lelystad.

  Lees verder

  126 x actuele informatie over corona en scheiden, ouderschap en relaties [geüpdatet: 28-5-2020]

  12 juli 2022

  De coronacrisis waarin we massaal thuis zitten zorgt voor relatiestress, scheidingsaanvragen, maar ook voor onzekerheid bij gescheiden ouders over het nakomen van de regelingen. In dit artikel vind je alle actuele,...

  Lees verder