Echtscheiding advocaat Kerkrade

10 juni 2020

Ben je voor je echtscheiding op zoek naar een advocaat in Kerkrade? Een scheiding is zwaar voor iedereen die erbij betrokken is. Het is moeilijk om met alle emoties om te gaan en tegelijkertijd je blik vooruit gericht te houden. Goede afspraken waarmee je een goede basis legt voor de toekomst zijn belangrijk. Deze afspraken leg je samen met je (ex-)partner vast in het echtscheidingsconvenant. Dit kan via Uitelkaar.nl met een advocaat in Kerkrade.

Pagina inhoud

  Een echtscheidingsconvenant met goede afspraken

  Een echtscheidingsconvenant is de basis voor hoe jullie tijdens en na de scheiding de zaken regelen. Het is daarom essentieel dat er in jullie echtscheidingsconvenant afspraken staan waar jullie goed over hebben nagedacht en beiden achter staan.

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Scheiden op jouw voorwaarden

  Waarschijnlijk staan jij en je (ex-)partner nog regelmatig met elkaar in contact. Dit kan zijn doordat je samen kinderen of dezelfde vrienden hebt. Maar dit kan ook door een gedeelde schuld die jullie samen hebben opgebouwd. Een scheidingsbemiddelaar, zoals een mediator of advocaat, kan helpen bij het maken van goede afspraken. 

  Het hoeft echter tegenwoordig niet meer via de bekende weg. Via Uitelkaar.nl kun je namelijk ook werken aan je scheidingsafspraken. Je doet dit voor een vast laag tarief en je houdt ook nog eens zelf de regie. Een advocaat naar keuze helpt jullie goede afspraken te maken en dient jullie verzoek om te scheiden in bij de rechter. En dat allemaal binnen het vaste tarief.

  Ouderschapsplan Kerkrade

  Een ouderschapsplan in Kerkrade maken is ook mogelijk: met Uitelkaar.nl kun je waar en wanneer je wilt hieraan werken. Hiervoor is geen advocaat nodig, maar jullie kunnen wel een mediator in Kerkrade inschakelen die helpt goede afspraken te maken.

  Benieuwd wat Uitelkaar.nl voor jou kan betekenen?

  Echtscheiding via een advocaat in Kerkrade

  Is het tijd om de scheiding aan te vragen? Kies dan een aangesloten advocaat via Uitelkaar.nl.

  Advocaat Christel Ruyters-Stevens

  Christel Ruyters-Stevens is na haar rechtenstudie in Utrecht beëdigd als advocaat in het arrondissement Maastricht in 1981. Zij heeft stage gelopen op een advocatenkantoor in Kerkrade en is altijd in Kerkrade kantoor blijven houden. Zij heeft al jarenlang haar eigen advocatenkantoor. Momenteel heeft Christel een samenwerkingsverband met twee vrouwelijke advocaten en een senior advocaat, die langzaamaan naar zijn pensioen toewerkt. Met hem werkt zij inmiddels 24 jaar samen.

  In al die jaren advocatuur heeft zij haar vakgebied beperkt tot het personen-en familierecht, psychiatrie en mediation en dat bevalt haar prima.

  Christel heeft aan Uitelkaar mijn medewerking verbonden, omdat zij het belangrijk vindt dat mensen zelf de eigen regie voeren over hun scheidingsproces en zelf samen de beslissingen nemen die nodig zijn.

  Haar dag is goed als zij een lastig gesprek met (ex-)partners heeft gevoerd, maar met een afsluiting waarmee beiden tevreden zijn.

  Wil je graag weten welke experts in Nederland nog meer bij Uitelkaar.nl zijn aangesloten? Kijk dan eens op de pagina: Waar kun je de scheiding aanvragen?

  Waar kun je de scheiding aanvragen? Lees meer

  Gerelateerde artikelen

  Waar kun je de scheiding aanvragen?

  15 maart 2024

  De cijfers fluctueren jaarlijks een beetje, maar bijna 40% van de huwelijken eindigt in een echtscheiding. Het grootste gedeelte van het scheidingen in Nederland gaat via meest bekende wegen: met hulp van een advocaat of...

  Lees verder

  Scheiden in Rosmalen

  23 februari 2024

  Je gaat scheiden en woont in (de buurt van) Rosmalen. Waar moet je beginnen? Heb je al een keuze gemaakt hoe je wilt scheiden? Via een advocaat of een mediator? Misschien wil je wel online scheiden? Lees hier wat er...

  Lees verder

  Scheiden in Oud-Beijerland

  08 november 2022

  Op zoek naar een scheidingsadvocaat in Oud-Beijerland? Een echtscheiding of het ontbinden van een geregistreerd partnerschap is een heftige gebeurtenis. Om die reden is het handig om een familierecht advocaat in te...

  Lees verder