Aanpassingen doorgevoerd op platform

30 november 2017

Pagina inhoud

  Uitelkaar.nl wordt voortdurend verbeterd. Vanochtend zijn er aanpassingen doorgevoerd op het platform. Een aantal ziet u als u weer inlogt op het platform. We delen deze graag met u.

  De aanpassingen:

  • Knop "Ik ben akkoord" is verplaatst
  • Het oranje rondje is nu open rondje
  • Berichten gericht aan iemand sturen in de chat
  Hieronder lichten we deze drie aanpassingen toe. Uw feedback is voor ons zeer belangrijk. Ook als u ideeën voor verdere aanpassingen heeft, horen wij dat graag!

  Knop "Ik ben akkoord" is verplaatst
   
  Voortaan vindt u de knop waarmee u akkoord gaat met een afspraak rechtsonder het vak waarin u afspraken maakt.

  Zodra u op 'Bewerken' klikt, kunt u de afspraak aanpassen. U kunt vervolgens opslaan. Als u tenslotte klaar bent met de afspraak, kunt u klikken op "Ik ben akkoord":
  Het oranje rondje is nu open rondje

  U heeft wellicht gezien dat per onderwerp de rondjes van oranje naar groen springen zodra u akkoord geeft op een afspraak. We hebben een nieuw rondje toegevoegd:   Dit open rondje geeft aan dat de afspraak nog niet akkoord is. Een groen rondje betekent dat u akkoord bent. Het oranje rondje betekent dat de reviewer hier nog aandacht voor vraagt. Of dat u een bemiddeling of beslissing heeft aangevraagd.

  Berichten gericht aan iemand sturen in de chat

  Als u een '@' typt in het chatvenster, verschijnt de naam van uw (ex-)partner, die van de casemanager en later ook die van de advocaat.  Zodra u op een naam klikt, komt de naam in de chat te staan.

  Wanneer u de chat plaatst, ontvangt diegene een bericht per email. Ook is het dan voor bijvoorbeeld de casemanager duidelijk dat de vraag of opmerking aan haar gericht is. Het is ook mogelijk het bericht aan meerdere personen te richten.


  Uitelkaar.nl: nieuws en ontwikkelingen Lees meer

  Gerelateerde artikelen

  Persbericht: kosten scheiding zijn in crisis een obstakel

  08 januari 2024

  Volgens het onlangs verschenen rapport van het CBS, ‘Conjunctuur en relatievorming en -ontbinding’, kunnen de hoge kosten van een scheiding een reden zijn om in crisistijd een niet goed lopend huwelijk in stand te houden....

  Lees verder

  Uitelkaar.nl: nieuws en ontwikkelingen

  18 december 2023

  Bij Uitelkaar.nl gebeurt veel. Wij zijn continu aan het vernieuwen: ons online platform, onze hulpverlening en ons aanbod aan aanvullende diensten. Lees hier meer over onze highlights.

  Lees verder

  SI2Fund: “Uitelkaar.nl heeft een positief effect op gescheiden stellen.”

  19 september 2023

  De missie van Uitelkaar.nl is om stellen, die hebben besloten te scheiden, te helpen goed uit elkaar te gaan. We monitoren in hoeverre Uitelkaar.nl daar ook daadwerkelijk aan bijdraagt. Jaarlijks de resultaten gepubliceerd...

  Lees verder