Aanpassingen doorgevoerd op platform

30 november 2017

Pagina inhoud

  Uitelkaar.nl wordt voortdurend verbeterd. Vanochtend zijn er aanpassingen doorgevoerd op het platform. Een aantal ziet u als u weer inlogt op het platform. We delen deze graag met u.

  De aanpassingen:

  • Knop "Ik ben akkoord" is verplaatst
  • Het oranje rondje is nu open rondje
  • Berichten gericht aan iemand sturen in de chat
  Hieronder lichten we deze drie aanpassingen toe. Uw feedback is voor ons zeer belangrijk. Ook als u ideeën voor verdere aanpassingen heeft, horen wij dat graag!

  Knop "Ik ben akkoord" is verplaatst
   
  Voortaan vindt u de knop waarmee u akkoord gaat met een afspraak rechtsonder het vak waarin u afspraken maakt.

  Zodra u op 'Bewerken' klikt, kunt u de afspraak aanpassen. U kunt vervolgens opslaan. Als u tenslotte klaar bent met de afspraak, kunt u klikken op "Ik ben akkoord":
  Het oranje rondje is nu open rondje

  U heeft wellicht gezien dat per onderwerp de rondjes van oranje naar groen springen zodra u akkoord geeft op een afspraak. We hebben een nieuw rondje toegevoegd:   Dit open rondje geeft aan dat de afspraak nog niet akkoord is. Een groen rondje betekent dat u akkoord bent. Het oranje rondje betekent dat de reviewer hier nog aandacht voor vraagt. Of dat u een bemiddeling of beslissing heeft aangevraagd.

  Berichten gericht aan iemand sturen in de chat

  Als u een '@' typt in het chatvenster, verschijnt de naam van uw (ex-)partner, die van de casemanager en later ook die van de advocaat.  Zodra u op een naam klikt, komt de naam in de chat te staan.

  Wanneer u de chat plaatst, ontvangt diegene een bericht per email. Ook is het dan voor bijvoorbeeld de casemanager duidelijk dat de vraag of opmerking aan haar gericht is. Het is ook mogelijk het bericht aan meerdere personen te richten.


  Uitelkaar.nl: nieuws en ontwikkelingen Lees meer

  Gerelateerde artikelen