Challenge van Ministerie gewonnen met online scheidingsloket!

06 februari 2019


Supertrots zij we dat we binnen het Startup in Residence programma samen met het Ministerie van Justitie en Veiligheid mogen werken aan het verbeteren van routes door recht. Daarvoor gaan we een online tool ontwikkelen, die mensen die twijfelen over hun relatie of besloten hebben te gaan scheiden, de beste oplossingen laat zien. 

Gisteren een leuke kickoff-middag in het Paard in Den Haag. Met veel belangstellenden vanuit het Ministerie, de startup-wereld en de ambassadeurs van het programma Siebe Riedstra en Anita Vegter. Mooi om te zien dat het Ministerie van Justitie en Veiligheid samen met startups wil innoveren! 

De komende tijd gaan we intensief samenwerken met de opdrachteigenaren en andere stakeholders. En eind juli presenteren we het prototype van het online scheidingsloket. 

Volg onze vorderingen op uitelkaar.nl of op de website van SiR.

Actueel

Uitelkaar.nl presenteert het Online Scheidingsloket

18 juli 2019

Het Online Scheidingsloket is een innovatief antwoord van Uitelkaar.nl op het maatschappelijke vraagstuk om het recht toegankelijker, inzichtelijker en gebruiksvriendelijker te maken voor ‘de gewone burger’.

Lees verder
Actueel

Rust en vertrouwen door pensioenadvies bij je scheiding

01 mei 2019

Je pensioen goed regelen is door ontwikkelingen in de wetgeving relevanter door ooit. Bij scheiding is dit een van de grootste bezittingen om te delen en dit verdient dan ook de aandacht. Lees meer over wat wij hierin voor je kunnen betekenen!

Lees verder
Scheidingsnieuws

Nieuwe module met mediation beschikbaar op uitelkaar.nl

18 oktober 2018

Onze nieuwe route om stellen te helpen om op een goede manier te scheiden.

Lees verder