Boeken over scheiding - "Zorgvuldig scheiden. Zo ga je beter uit elkaar."

17 januari 2019

Deze keer een boek voor mensen die op het punt staan te scheiden of die al langere tijd uit elkaar zijn. In beide gevallen is het belangrijk dat dit proces verwerkt wordt en dit boek helpt daarbij. Petra Deij laat door middel van EFT (Emotional Focussed Therapy) oefeningen zien hoe je bij je eigen emoties en patronen kunt komen en kunt doorbreken. Het is namelijk belangrijk je eigen aandeel in de scheiding te erkennen. Niet alleen voor het verwerkingsproces, maar ook om ermee aan de slag te gaan om zo bij je diepste behoeften te komen en daarmee nieuwe patronen aan de te leren.Titel: Zorgvuldig Scheiden. Zo ga je beter uit elkaar.
Auteur: Petra Deij
ISBN: 9789021566504
Jaar van Uitgave: 2018
Uitgever: Kosmos Uitgevers

Boeken

Het is maar een scheiding. Van wij naar ik - boekrecensie

24 juli 2019

De man van Marlies verlaat haar plotsklaps omdat hij behoefte heeft aan vrijheid. Marlies blijft ontredderd achter en gaat op zoek naar antwoorden. Ze ontdekt dat hij met een midlifecrisis kampt. Ze onderzoekt haar eigen rol hierin en dankzij reizen hervindt ze zichzelf en haar vertrouwen in de liefde.

Lees verder
Boeken

7 x Kinderboek over scheiding om jonge kinderen te helpen met de verwerking

22 mei 2019

Een kinderboek over scheiding kan een kind lezenderwijs helpen met een stukje van de verwerking. In dit artikel vind je 7 boeken speciaal voor kinderen van scheidende of gescheiden ouders.

Lees verder
Boeken

Aan alle gescheiden ouders: een boek van Marsha Pinedo en Petra Vollinga

15 mei 2019

Dit boek, geschreven door de ogen van kinderen, laat zien hoe belangrijk het is om de kinderen op de eerste plaats te zetten.

Lees verder