Uitelkaar.nl op Nieuwe Stap

18 juni 2018

Uitelkaar.nl start samenwerking met Nieuwe Stap


Vanaf deze maand verschijnt er maandelijks een blog van uitelkaar.nl op het online magazine Nieuwe Stap. Nieuwe Stap verzamelt alles over scheiden en gescheiden zijn. Op die manier wil Nieuwe Stap graag inspireren en helpen om je scheiding en de fase erna net wat makkelijker te maken. Daar gaan we Nieuwe Stap bij helpen door maandelijks in te gaan op onderwerpen die onze klanten bezig houden.    

Lees onze eerste blog op Nieuwe Stap!

Nieuws

Complete lijst over corona en scheiden: 85 x actuele informatie om je vragen te beantwoorden

01 april 2020

De coronacrisis waarin we massaal thuis zitten zorgt voor relatiestress, scheidingsaanvragen, maar ook voor onzekerheid bij gescheiden ouders over het nakomen van de regelingen. In dit artikel vind je alle actuele, relevante informatie rond het thema corona en (ge)scheiden, zodat je in een overzicht de tips en adviezen kunt vinden die je in deze onzekere tijden zo hard nodig hebt.

Lees verder
Nieuws

Doorgaan met scheiden ondanks maatregelen omtrent het coronavirus

16 maart 2020

Het coronavirus raakt heel Nederland, zo ook het rechtssysteem. Tot 6 april zijn er aangescherpte maatregelen van kracht. Toch kun je gewoon starten of verder gaan met je scheiding via Uitelkaar.nl. Omdat je grotendeels online aan je scheiding werkt met (telefonische) begeleiding van je casemanager, kun je verder met afspraken maken en vastleggen in jullie digitale dossier.

Lees verder
Actueel

Belastingaangifte na scheiding: denk er niet pas in april aan

29 augustus 2019

Dit najaar voert de Belastingdienst de campagne ‘Voor wie verder wil, maar niet samen’. Hiermee beoogt zij ex-partners te behoeden voor het maken van fouten tijdens de aangifte. Door bij scheiding afspraken te maken over de eerstkomende belastingaangifte, voorkomen stellen het mislopen van eventueel financieel voordeel of onverwacht moeten doen van terugbetalingen aan de Belastingdienst. Meer over deze vervelende gevolgen en hoe deze te voorkomen lees je in dit artikel.

Lees verder