Uitelkaar.nl op Nieuwe Stap

18 juni 2018

Uitelkaar.nl start samenwerking met Nieuwe Stap


Vanaf deze maand verschijnt er maandelijks een blog van uitelkaar.nl op het online magazine Nieuwe Stap. Nieuwe Stap verzamelt alles over scheiden en gescheiden zijn. Op die manier wil Nieuwe Stap graag inspireren en helpen om je scheiding en de fase erna net wat makkelijker te maken. Daar gaan we Nieuwe Stap bij helpen door maandelijks in te gaan op onderwerpen die onze klanten bezig houden.    

Lees onze eerste blog op Nieuwe Stap!

Actueel

Belastingaangifte na scheiding: denk er niet pas in april aan

29 augustus 2019

Dit najaar voert de Belastingdienst de campagne ‘Voor wie verder wil, maar niet samen’. Hiermee beoogt zij ex-partners te behoeden voor het maken van fouten tijdens de aangifte. Door bij scheiding afspraken te maken over de eerstkomende belastingaangifte, voorkomen stellen het mislopen van eventueel financieel voordeel of onverwacht moeten doen van terugbetalingen aan de Belastingdienst. Meer over deze vervelende gevolgen en hoe deze te voorkomen lees je in dit artikel.

Lees verder
Scheidingsnieuws

12 jaar partneralimentatie past niet in deze tijd: terug naar 5 jaar in 2020

22 mei 2019

Op 21 mei 2019 heeft de Eerste Kamer het wetsvoorstel om partneralimentatie te limiteren tot 5 jaar aanvaard. Wat betekent de wetswijziging voor jou en waarom is deze in het leven geroepen?

Lees verder
Scheidingsnieuws

Nieuwe module met mediation beschikbaar op uitelkaar.nl

18 oktober 2018

Onze nieuwe route om stellen te helpen om op een goede manier te scheiden.

Lees verder