Werken bij Uitelkaar.nl

Uitelkaar.nl is begin 2017 opgezet als de opvolger van ‘Rechtwijzer uit elkaar’. Op Uitelkaar.nl kunnen gehuwde, geregistreerde en samenwonende partners door het maken van goede afspraken van elkaar scheiden. Dit proces wordt volledig online doorlopen met uitzondering van één face-to-face afspraak met een advocaat.

Bij een scheiding voelen mensen zich vaak verdrietig, kwaad en onzeker. Het gevaar bestaat dat zij in deze situatie verkeerde beslissingen nemen, ook omdat ze de situatie niet goed overzien. Onze drijfveer is om in deze hectische periode overzicht te bieden en stap voor stap de juiste informatie en suggesties bieden zodat (ex-)partners zoveel mogelijk zelf hun scheidingsafspraken kunnen maken. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat mensen zich beter aan hun afspraken houden als ze die samen ontwikkeld hebben.

Vacatures

Legal tech afstudeerstage

Ben jij op zoek naar een juridische afstudeerstage bij een advocatenkantoor, gemeente of ministerie? Stop met zoeken! Waarom geef je jouw juridische carrière niet een boost door een stage bij een legal tech startup? Dat is het beste van twee werelden: juridisch de diepte in, maar ook onderdeel zijn van een startend bedrijf waar je veel ruimte krijgt en werkt met de nieuwste technologie.

Lees meer over de stageplek

Sociaal - Juridische stage

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbij je echt het verschil kan maken voor mensen? Wil jij graag jouw juridische kennis gebruiken om klanten te helpen op het meest aangrijpende moment in hun leven? Sta jij ervoor dat partijen in goed overleg aan hun scheiding werken?

Lees dan snel meer over de stageplek

Open sollicitatie stage

Wij zijn altijd op zoek naar aanstormend talent. Ben jij gedreven en op zoek naar een stage bij een groeiende legal tech start up? Er komen bij Uitelkaar.nl regelmatig uitdagende stages bij. Zowel juridische als communicatie- en marketingstages. Ben jij deze gemotiveerde stagiair to-be stuur je motivatie en cv op naar info@uitelkaar.nl.

Lees de ervaringen van onze stagiairs Merel van 't Hof en Okan Mankoc.