Werken bij Uitelkaar.nl

Het innovatieve online scheidingsplatform Uitelkaar.nl is begin 2017 opgezet door Justice42, een legal tech company met maatschappelijke insteek. Uitelkaar.nl is het enige door de overheid goedgekeurde scheidingsplatform. Via ons platform worden stellen geholpen om stap voor stap hun scheiding te regelen. Ze krijgen hierbij hulp van een persoonlijke casemanager.

De sfeer bij Uitelkaar.nl is informeel. Je werkplek is een bruisende startup locatie in Den Haag. Ons team (10 personen) is heel divers qua samenstelling, maar één ding hebben we gemeen: we willen stellen helpen om hun scheiding zo goed mogelijk te regelen. We geloven dat een scheiding beter kan. Zonder escalatie of juridische strijd. Daar zetten wij ons dan ook dagelijks voor in.

Wij werken samen met verschillende maatschappelijke organisaties en overheidsinstanties, waaronder LBIO, NIBUD, SI2Fund, HiiL en de Raad voor Rechtsbijstand.

 

Team Uitelkaar.nl

Vacatures

Wij hebben momenteel geen vacatures.

Open sollicitatie stage

Wij zijn altijd op zoek naar aanstormend talent. Ben jij gedreven en op zoek naar een stage bij een groeiende legal tech startup? Wij bieden bij Uitelkaar.nl regelmatig uitdagende stages aan. Zowel voor juridische als communicatie- en marketingstages. Ben jij deze gemotiveerde stagiair to-be? Stuur je motivatie en cv op naar info@uitelkaar.nl.

Lees de ervaringen van onze stagiairs Merel van 't Hof en Okan Mankoc.