Werken bij Uitelkaar.nl

Uitelkaar.nl is begin 2017 opgezet als de opvolger van ‘Rechtwijzer uit elkaar’. Op Uitelkaar.nl kunnen gehuwde, geregistreerde en samenwonende partners door het maken van goede afspraken van elkaar scheiden. Dit proces wordt volledig online doorlopen met uitzondering van één face-to-face afspraak met een advocaat.

Bij een scheiding voelen mensen zich vaak verdrietig, kwaad en onzeker. Het gevaar bestaat dat zij in deze situatie verkeerde beslissingen nemen, ook omdat ze de situatie niet goed overzien. Onze drijfveer is om in deze hectische periode overzicht te bieden en stap voor stap de juiste informatie en suggesties bieden zodat (ex-)partners zoveel mogelijk zelf hun scheidingsafspraken kunnen maken. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat mensen zich beter aan hun afspraken houden als ze die samen ontwikkeld hebben.

Vacatures

Contentmarketing stage

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbij je echt het verschil kunt maken? Ben jij een initiatiefnemer met verantwoordelijkheidsgevoel en ben je goed in mondelinge en schriftelijke communicatie zowel on- als offline? Ben je goed in het bedenken van content en wil jij graag jouw contentmarketingkennis en writing skills gebruiken om mensen te informeren op het meest aangrijpende moment in hun leven? Dan ben jij de stagiair(e) content die wij zoeken!

Lees meer over de stageplek

Open sollicitatie stage

Wij zijn altijd op zoek naar aanstormend talent. Ben jij gedreven en op zoek naar een stage bij een groeiende legal tech start up? Er komen bij Uitelkaar.nl regelmatig uitdagende stages bij. Zowel juridische als communicatie- en marketingstages. Ben jij deze gemotiveerde stagiair to-be stuur je motivatie en cv op naar info@uitelkaar.nl.

Lees de ervaringen van onze stagiairs Merel van 't Hof en Okan Mankoc.