Werken bij Uitelkaar.nl

Uitelkaar.nl is begin 2017 opgezet als de opvolger van ‘Rechtwijzer uit elkaar’. Op Uitelkaar.nl kunnen gehuwde, geregistreerde en samenwonende partners door het maken van goede afspraken van elkaar scheiden. Dit proces wordt volledig online doorlopen met uitzondering van één face-to-face afspraak met een advocaat.

Bij een scheiding voelen mensen zich vaak verdrietig, kwaad en onzeker. Het gevaar bestaat dat zij in deze situatie verkeerde beslissingen nemen, ook omdat ze de situatie niet goed overzien. Onze drijfveer is om in deze hectische periode overzicht te bieden en stap voor stap de juiste informatie en suggesties bieden zodat (ex-)partners zoveel mogelijk zelf hun scheidingsafspraken kunnen maken. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat mensen zich beter aan hun afspraken houden als ze die samen ontwikkeld hebben.

Stage content marketing

Wil jij alles leren over hoe je content inzet om mensen te helpen, aan je te binden en tot klant te maken? Je leert er alles over tijdens deze stage. Hoe bepaal je de strategie, hoe werk je hem uit en hoe analyseer je de resultaten van je copywriting.

Ben jij die analytische student die houdt van schrijven? Solliciteer dan op deze stage bij Uitelkaar.nl!

Junior frontend developer

Je wilt leren door constant uitgedaagd te worden, vernieuwend te zijn en buiten de kaders te denken. Je hebt gedegen kennis van Javascript en HTML/CSS en je maakt graag onderdeel uit van een innovatief team. Wij zijn op zoek naar een front-end developer die onze website continu verbetert en aanvult met cutting edge technologie. Bij Uitelkaar.nl werk je binnen het productteam aan het beheren en verbeteren van het product en de website. Ben jij op zoek naar een werkplek waarin je als front-end developer aan de slag kan en een goede portie zelfstandigheid krijgt? Zijn technologieën als SASS(/LESS), Gulp.js en responsive design niet nieuw voor jou?

Dan zoeken wij jou!

Open sollicitatie stage

Wij zijn altijd op zoek naar aanstormend talent. Ben jij gedreven en op zoek naar een stage bij een groeiende legal tech start up? Er komen bij uitelkaar.nl regelmatig uitdagende stages bij. Zowel juridische als communicatie- en marketingstages. Ben jij deze gemotiveerde stagiair to-be stuur je motivatie en cv op naar info@uitelkaar.nl.

Lees de ervaringen van onze stagiairs Merel van 't Hof en Okan Mankoc.