Werken bij uitelkaar.nl

Uitelkaar.nl is begin 2017 opgezet als de opvolger van ‘Rechtwijzer uit elkaar’. Op uitelkaar.nl kunnen gehuwde, geregistreerde en samenwonende partners door het maken van goede afspraken van elkaar scheiden. Dit proces wordt volledig online doorlopen met uitzondering van één face-to-face afspraak met een advocaat.

Bij een scheiding voelen mensen zich vaak verdrietig, kwaad en onzeker. Het gevaar bestaat dat zij in deze situatie verkeerde beslissingen nemen, ook omdat ze de situatie niet goed overzien. Onze drijfveer is om in deze hectische periode overzicht te bieden en stap voor stap de juiste informatie en suggesties bieden zodat (ex-)partners zoveel mogelijk zelf hun scheidingsafspraken kunnen maken. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat mensen zich beter aan hun afspraken houden als ze die samen ontwikkeld hebben.

Vacatures

Juridische stage

Ben jij op zoek naar een juridische stage bij een advocatenkantoor, gemeente of ministerie? Stop met zoeken! Waarom geef je jouw juridische carrière niet een boost door een stage bij een legal tech startup? Dat is het beste van twee werelden: juridisch de diepte in en contact met klanten, maar ook onderdeel zijn van een startend bedrijf waar je veel ruimte krijgt en werkt met de nieuwste technologie.

Ben jij die student die graag mensen helpt en houdt van innovatie? Solliciteer dan op deze stage bij Justice42!

Stage product management

Studeer je rechten, bedrijfskunde of een andere vergelijkbare studie? Wil je straks als je de arbeidsmarkt op gaat dat streepje voor hebben op je medestudenten? Doe dan een stage bij een legal tech startup. Technologie wordt een onlosmakelijk onderdeel van juridische dienstverlening. Of je nu bij een advocatenkantoor, als consultant, in-house legal counsel of bij de overheid gaat werken: tech heeft de toekomst. Uitelkaar.nl biedt je een uniek kijkje in de keuken bij de ontwikkeling van een state of the art product: een online scheidingsplatform.

Ben jij die student die de klant centraal stelt en houdt van innovatie? Solliciteer dan op deze stage bij Justice42!

Open sollicitatie stage

Wij zijn altijd op zoek naar aanstormend talent. Ben jij gedreven en op zoek naar een stage bij een groeiende legal tech start up? Er komen bij uitelkaar.nl regelmatig uitdagende stages bij. Zowel juridische als communicatie- en marketingstages. Ben jij deze gemotiveerde stagiair to-be stuur je motivatie en cv op naar info@uitelkaar.nl.

Lees de ervaringen van onze stagiairs Merel van 't Hof en Okan Mankoc.