De maatschappelijke waarde van Uitelkaar.nl

 

Klanten van Uitelkaar.nl geven aan dat

  • zij door Uitelkaar.nl minder stress ervaren tijdens de scheiding.
  • Uitelkaar.nl geholpen heeft om door te gaan met het leven.
  • Uitelkaar.nl een positief effect had op hun emoties.
  • Uitelkaar.nl een betaalbaardere optie is dan alternatieve routes.

 

Maatschappelijke waarde
Meer weten over hoe Uitelkaar.nl deze aanpak inzet? Lees dit interview of bel +31 (0) 085 070 2500.

 

 

Impact Report

Uit onderzoek blijkt dat Justice42, de organisatie achter Uitelkaar.nl een positieve bijdrage aan de maatschappij levert. Door de ondersteuning van Uitelkaar.nl ervaren mensen minder stress tijdens het scheidingsproces en krijgen mensen grip waardoor ze door kunnen met het leven. Daarnaast blijkt uit het onderzoek dat scheiden via Uitelkaar.nl aanzienlijk goedkoper is dan andere scheidingsmethoden en de maatschappij daardoor ook minder kost.

SI2 Fund biedt groeikapitaal aan sociale ondernemingen die innovatieve oplossingen bieden voor hedendaagse maatschappelijke vraagstukken en helpt hen een maatschappelijke waarde te realiseren naast een eerlijk financieel rendement. SI2 Fund richt zich op impactvolle innovatieve start-ups met een duurzaam businessmodel.


>> Zie ook het impact report van 2020-2021.

 

 

 

 

Onze deskundigen

Benieuwd wat de advocaten(-mediators) die deelnemen vinden van Uitelkaar.nl? Ook die bevragen we regelmatig. Lees ervaringen advocaten en mediators.

 

 

Meer onderzoek

Naast eigen onderzoek, wordt Uitelkaar.nl ook gemonitord door een onafhankelijk onderzoeksbureau, Significant Public. Begin 2023 worden de resultaten gepubliceerd.