Minister Dekker dankt uitelkaar.nl-oprichter voor zijn bijdrage aan het bestuursrecht

13 februari 2019


Tijdens het jubileumcongres '25 jaar Algemene wet bestuursrecht' kreeg uitelkaar.nl mede-oprichter Michiel Scheltema van minister Dekker eervol ontslag als regeringscommissaris, een functie die hij meer dan 35 jaar vervulde.

Als dank voor zijn jarenlange bijdrage is door de ministeries van Justitie en van Binnenlandse zaken en de Leidsche en Groningse universiteiten de Scheltemalezing in het leven geroepen.

Michiel is oud-staatssecretaris van Justitie en emeritus hoogleraar bestuursrecht. In 1982 stond hij aan de wieg van de Algemene wet bestuursrecht, in 2005 was hij oprichter van HiiL en in 2017 mede-oprichter van uitelkaar.nl.

Een verslag van het congres in Mr..

Uitelkaar.nl in de media

DAS en Uitelkaar.nl bij BNR Nieuwsradio op de dag van de scheiding

13 september 2019

Een nieuwe partner, een nieuwe baan of een verhuizing heeft vaak gevolgen voor de omgangsregeling of de alimentatie. Dit soort veranderingen kunnen de boel weer op scherp zetten. Mireille Detrixhe van DAS lichtte het vanmorgen toe bij BNR Nieuwsradio.

Lees verder
Uitelkaar.nl in de media

Digitaal scheiden? Ja, maar met een advocaat!

19 augustus 2019

Wat is het verschil tussen scheiden via een advocaat en online? Wat maakt Uitelkaar.nl anders? Op 13 augustus 2019 verscheen een artikel over online scheiden in Het Dagblad van het Noorden. Oprichter van Uitelkaar.nl, Laura Kistemaker, werd hiervoor geinterviewd.

Lees verder
Uitelkaar.nl in de media

24 uur vol innovatieve juridische oplossingen: van verdwenen pakketjes tot complexe scheidingen

04 april 2019

Uitelkaar.nl staat voor innovatieve, juridische oplossingen. Daarom nemen wij 4 en 5 april 2019 deel aan de 24-uurs innovatie challenge van verzekeraar DAS.

Lees verder