Meer teamleden

Hanneke Verbeek

Allround project ondersteuner

Ik ben de persoon waar mijn collega’s naartoe komen als ze willen weten hoe bepaalde zaken in elkaar steken of als ze bijvoorbeeld graag een artikel geschreven zien. Mijn rol is iedere keer anders: van ondersteuner, researcher, schrijver tot structuurgever. Het leuke van mijn werk is dat ik van alle afdelingen wat mee krijg en eigenlijk altijd aan het leren ben, niet alleen van mijn collega’s, maar ook van alle onderwerpen die langskomen, waardoor mijn werk nooit verveeld.

Mijn boodschap aan stellen die gaan scheiden

Neem de tijd om je goed in te lezen over wat er allemaal bij een scheiding komt kijken en stel vooral veel vragen aan mensen die er verstand van hebben of ook een scheiding hebben meegemaakt. Een scheiding is niet niks!

Meer over Hanneke

Ik moet niezen van pure chocola! En verder valt er nog genoeg over mezelf te vertellen en meestal doe ik onder het genot van een kopje thee of een glas gin & tonic. Waar ik in mijn werk erg zeker ben over wat ik doe en kan, ben ik in mijn persoonlijke leven wat onhandiger. Vallen van de loopband is voor mij dan ook geen vreemde ervaring. Maar dat maakt het leven ook wel weer erg interessant: het is vallen en weer opstaan.

Ik hou van:

  • films en filmquizzen
  • strandwandelingen
  • erop uitgaan met vrienden