Meer teamleden

Danique van Wijk

Casemanager

Na mijn studie Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hogeschool Utrecht, ben ik aan de slag gegaan als casemanager bij Uitelkaar.nl. Als casemanager ben ik het eerste aanspreekpunt van klanten. Ik vind het belangrijk om passende begeleiding te bieden van begin tot het eind. Elke situatie is uniek en heeft daarom ook een andere aanpak nodig. Ik vind het erg waardevol om mensen te kunnen helpen dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen. Niet alleen voor de mensen die gaan scheiden of uit elkaar gaan, maar ook voor de kinderen van mensen die scheiden of uit elkaar gaan. Alles wat tijdens de scheiding goed is geregeld, geeft een stuk minder kans op nadelige consequenties in de toekomst.

Mijn boodschap aan stellen die gaan scheiden

Een scheiding is een lastige periode waar je vaak niet iedere dag mee te maken krijgt. Waarschijnlijk wil je er het liefst zo snel mogelijk vanaf zijn. Maar dit is niet altijd de beste manier. Neem de tijd om uit te zoeken wat je wilt en hoe het zit. Overhaaste beslissingen kunnen nadelige consequenties met zich mee brengen. Dus weet wat je afspreekt en als je er niet uit komt, dan kun je altijd bij een van ons terecht.

Meer over Danique

Ik ben altijd erg behulpzaam en empatisch. Ik probeer situaties altijd vanuit meerdere hoeken te bekijken voordat ik oordeel. Daarnaast ben ik iemand die houd van avontuur. Ik ga graag op reis en ben niet bang voor nieuwe kansen en uitdagingen.

Ik hou van:

  • reizen
  • sporten
  • dieren
  • feestjes