Meer teamleden

Danique van Wijk

Casemanager

Voor mijn studie Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hogeschool Utrecht, mag ik een heel schooljaar stage lopen bij uitelkaar.nl. Dit geeft mij de kans om de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie, in de praktijk te brengen. Ik ondersteun de casemanagers waar ik kan en sta altijd klaar om de klanten te helpen. Een scheiding is voor veel mensen een lastige periode. Ik vind het erg waardevol om mensen te kunnen helpen dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarnaast leer ik elke dag iets nieuws wat mijn stage heel interessant maakt.

Mijn boodschap aan stellen die gaan scheiden

Een scheiding is een lastige periode waar je vaak niet iedere dag mee te maken krijgt. Waarschijnlijk wil je er het liefst zo snel mogelijk vanaf zijn. Maar dit is niet altijd de beste manier. Neem de tijd om uit te zoeken wat je wilt en hoe het zit. Overhaaste beslissingen kunnen nadelige consequenties met zich mee brengen. Dus weet wat je afspreekt en als je er niet uit komt, dan kun je altijd bij een van ons terecht.

Meer over Danique

Ik ben altijd erg behulpzaam en empatisch. Ik probeer situaties altijd vanuit meerdere hoeken te bekijken voordat ik oordeel. Daarnaast ben ik iemand die houdt van avontuur, ik ga graag op reis en ben niet bang voor nieuwe kansen en uitdagingen.

Ik hou van:

  • reizen
  • sporten
  • dieren
  • feestjes