Meer teamleden

Daniëlle van Aalsburg

Online marketeer

Tijdens mijn studie kwam ik er al snel achter dat mijn passie ligt bij online marketing. Dit sprak mij vooral aan door het snel kunnen schakelen en het goed kunnen meten wat bepaalde campagnes of acties doen. Ik zorg er met name voor dat Uitelkaar.nl een goede online zichtbaarheid heeft en meer bekendheid krijgt onder stellen die besluiten uit elkaar te gaan.

Mijn boodschap aan stellen die gaan scheiden

Probeer zo goed mogelijk met elkaar te communiceren, ook al is dit soms wat lastig. Vooral als er kinderen bij betrokken zijn, is het van belang om de communicatie zo goed mogelijk te houden. Praat erover tijdens moeilijke momenten met vrienden, familie of desnoods met een deskundige. Je zult zien dat erover praten helpt bij het verwerkingsproces. Natuurlijk is het ook onduidelijk wat er precies geregeld moet worden, neem de tijd om dit goed door te nemen en bespreek dit indien mogelijk met elkaar. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Meer over Daniëlle

Ik kom oorspronkelijk uit Spijkenisse, maar ik woon sinds 2018 samen met mijn vriend in Delft. Inmiddels hebben wij ons gezinnetje uitgebreid met een hond en een dochter. Ik heb eerst toerisme gestudeerd waarbij ik vier zomerseizoenen in het mooie Italië heb gewerkt en een winterseizoen in Oostenrijk. Daarna ben ik erachter gekomen dat mijn passie ligt bij online marketing, wat ik nu met veel plezier doe. Ik zou mezelf omschrijven als zorgzaam, behulpzaam en georganiseerd. Om onderdeel te zijn van een platform die (ex-)partners helpt om op een goede manier uit elkaar te gaan, past dus perfect bij mij.

Ik hou van:

  • Uit eten gaan of gewoon lekker eten
  • Wandelen of andere activiteiten ondernemen met mijn hond
  • Omringd zijn door familie en vrienden
  • Country muziek