Meer teamleden

Coen Plat

Casemanager

Omdat ik inmiddels al veel juridische kennis heb opgedaan, vind ik het fijn mensen te kunnen helpen bij ingewikkelde processen en complexe casussen. Omdat scheiden een lastig proces is, en er zowel op emotioneel gebied als op praktisch gebied veel bij kan komen kijken, vind ik het belangrijk om ondersteuning te bieden tijdens dit proces.

Mijn boodschap aan stellen die gaan scheiden

De periode van een scheiding is een lastige periode waar veel bij komt kijken. Hierin is het belangrijk dat partners met elkaar blijven communiceren en rekening houden met de gevoelens van elkaar, zelfs wanneer dat lastig is. Daarnaast is het belangrijk dat je je tijd neemt om goede afspraken te maken die ook voor de lange termijn uitkomst bieden. Vaak biedt het uiten van frustratie naar elkaar geen uitkomst in dit proces. Aangezien dit vaak lastig is om te doen, is het zoeken van ondersteuning bij het maken van afspraken een mooie stap naar een beter proces.

Meer over Coen

Naast mijn werk bij Uitelkaar.nl studeer in Rechtsgeleerdheid aan de universiteit. Ik vind het fijn om juridische kwesties vanuit een wetenschappelijke oogpunt te onderzoeken en mijzelf hierin te blijven ontwikkelen. Naast het personen- en familierecht vind ik grensoverschrijdende problemen interessant en het leuk mij hierin te verdiepen. Ook hou ik van gezelligheid en hecht ik veel waarde aan de mensen om mij heen.

Ik hou van:

  • Fijne mensen
  • grote dromen
  • en mooie reizen