Radio interview | "Laagste aantal scheidingen sinds jaren"

08 december 2021

Laura Kistemaker is afgelopen week geïnterviewd over het feit dat momenteel het laagste aantal scheidingen worden aangevraagd sinds jaren. In het interview legt Laura uit wat de oorzaken hiervan zijn en dat het inhaaleffect die de experts verwacht hadden, nog uitblijft. Daarnaast vertelt Laura Kistemaker hoe het online scheidingsplatform Uitelkaar.nl werkt. Benieuwd naar het interview? Zie hieronder een overzicht van de radiozenders en programma's waar het interview is uitgezonden.

Pagina inhoud
  • Zaterdag 27 november tussen 08:00 en 10:00 via de kanalen SCHIE FM in het programma "Mens & Samenleving."
  • Maandag 29 november tot en met vrijdag 3 december tussen 14:00 en 16:00 via de kanalen van Omroep Vlaardingen in het programma "Het Regiomagazine".
  • In het programma "De Late Avond" op de volgende 13 lokale omroepen:
  Beluister de uitzending van De Late Avond hier terug. Het interview met Laura Kistemaker is de horen vanaf 28:00 tot en met 32:50.   Uitelkaar.nl in de media Lees meer

  Gerelateerde artikelen

  Uitelkaar.nl in de media

  31 januari 2023

  Met regelmaat is Uitelkaar.nl in de media te vinden of verschijnen wij met gastblogs op andere websites. Wil jij weten wat andere organisaties van Uitelkaar.nl vinden of hoe waarom wij op de radar zijn komen te staan van...

  Lees verder

  Artikel De Telegraaf | Scheiding: bron van dure emoties

  26 januari 2023

  Laura Kistemaker is geïnterviewd door De Telegraaf over de toename van het aantal scheidingen na de decembermaand.

  Lees verder

  Uitelkaar.nl op NU.nl

  20 december 2022

  Uitelkaar.nl is genoemd in het artikel 'Wat kost een scheiding' op NU.nl als een goedkope optie om je scheiding in gang te zetten.

  Lees verder