Mensen als belangrijkste factor voor succes (Computable Magazine)

14 juli 2021

Tien mensen zijn genomineerd voor de Computable Awards 2021 in de categorie CxO, waaronder Laura Kistemaker van Uitelkaar.nl. Naast het feit dat Laura haar collega’s als pijler in haar succes noemt, is het ook de menselijke factor die Uitelkaar.nl zo succesvol maakt. Op het online platform van Uitelkaar.nl kun je zelf je scheiding regelen met onbeperkte begeleiding van een persoonlijke casemanager.

Pagina inhoud

  Lees meer over Uitelkaar in de media

  Interview met Laura Kistemaker van Uitelkaar.nl

  Laura Kistemaker (medeoprichter en COO Uitelkaar.nl) wil juridische dienstverlening via technologie en software (legal tech) voor iedereen toegankelijk maken. Ze is oprichter van het online scheidingplatform Uitelkaar.nl. ‘Ik slaag erin om de samenleving rechtvaardiger en vreedzamer te maken met de inzet van ict. Ik zet de ict niet in om bestaande processen te digitaliseren, maar om deze te verbeteren’. 

  Stem op Laura Kistemaker

  Het is tot 10 oktober 2021 mogelijk om te stemmen! Breng hier je stem uit op Laura Kistemaker in de categorie CxO. Je hoeft niet alle categorieën in te vullen om je stem uit te brengen.  

  Uitelkaar.nl in de media Lees meer

  Gerelateerde artikelen

  Uitelkaar.nl in de media

  31 januari 2023

  Met regelmaat is Uitelkaar.nl in de media te vinden of verschijnen wij met gastblogs op andere websites. Wil jij weten wat andere organisaties van Uitelkaar.nl vinden of hoe waarom wij op de radar zijn komen te staan van...

  Lees verder

  Artikel De Telegraaf | Scheiding: bron van dure emoties

  26 januari 2023

  Laura Kistemaker is geïnterviewd door De Telegraaf over de toename van het aantal scheidingen na de decembermaand.

  Lees verder

  Uitelkaar.nl op NU.nl

  20 december 2022

  Uitelkaar.nl is genoemd in het artikel 'Wat kost een scheiding' op NU.nl als een goedkope optie om je scheiding in gang te zetten.

  Lees verder