DAS en Uitelkaar.nl bij BNR Radio

13 september 2019

Een nieuwe partner, een nieuwe baan of een verhuizing heeft vaak gevolgen voor de omgangsregeling of de alimentatie. Dit soort veranderingen kunnen de boel weer op scherp zetten. Mireille Detrixhe van DAS lichtte het vanmorgen toe bij BNR Nieuwsradio.

Pagina inhoud

  Lees meer over Uitelkaar in de media

  Vandaag was Mireille Detrixhe, van onze samenwerkingspartner DAS, bij BNR Nieuwsradio te gast om te praten over de problemen die ontstaan als ouders al enige tijd gescheiden zijn. Een nieuwe partner, een nieuwe baan of een verhuizing heeft namelijk vaak gevolgen voor de omgangsregeling of de alimentatie. Dit soort veranderingen kunnen de boel weer op scherp zetten. Daarom is het goed vooruit te kijken. Om die reden breken Uitelkaar.nl en DAS een lans voor een dynamisch ouderschapsplan, waarmee je je afspraken als dat nodig is kan aanpassen na scheiding.

  Luister het fragment op de website van BNR.

  Uitelkaar.nl in de media Lees meer

  Gerelateerde artikelen

  Uitelkaar.nl in de media

  31 januari 2023

  Met regelmaat is Uitelkaar.nl in de media te vinden of verschijnen wij met gastblogs op andere websites. Wil jij weten wat andere organisaties van Uitelkaar.nl vinden of hoe waarom wij op de radar zijn komen te staan van...

  Lees verder

  Artikel De Telegraaf | Scheiding: bron van dure emoties

  26 januari 2023

  Laura Kistemaker is geïnterviewd door De Telegraaf over de toename van het aantal scheidingen na de decembermaand.

  Lees verder

  Uitelkaar.nl op NU.nl

  20 december 2022

  Uitelkaar.nl is genoemd in het artikel 'Wat kost een scheiding' op NU.nl als een goedkope optie om je scheiding in gang te zetten.

  Lees verder