Registreer vrijblijvend

Je staat op het punt om je account op ons platform aan te maken. Om te kijken of Uitelkaar.nl voor jou en je (ex-)partner werkt, kun je maar liefst 5 dagen lang vrijblijvend op ons platform rondkijken. Dit is gratis.

Na 5 dagen betaal je €35 inschrijfgeld per persoon. De rest betaal je op het moment dat de advocaat jullie afspraken juridisch gaat checken.

Mocht je het platform niet prettig vinden werken, dan zitten jullie nergens aan vast. Zodra je na 5 dagen besluit om door te gaan, betaal je het inschrijfgeld en wordt je proefaccount omgezet in een gewoon account.

Intro proefaccount MA

 

 

 

 

Hoe werkt een proefaccount?

Allereerst kies je een module die op jullie situatie van toepassing is en kies je of je mediation wilt. Dit zijn onze modules:

  • Scheidings- en ouderschapsplan (getrouwd en minderjarige kinderen)
  • Scheidingsplan (getrouwd en geen minderjarige kinderen)
  • Ouderschapsplan (niet getrouwd, wel minderjarige kinderen)

Zo weet je welke prijs je betaalt voor je complete traject bij Uitelkaar.nl. Hierna doorloop je de intake van het proefaccount. Vervolgens nodig je je (ex-)partner uit, zodat hij of zij de intake ook (gratis) kan doorlopen. 

Registreer

 

 

 

 

Digitaal dossier

Als jullie beiden de intake hebben ingevuld, komen jullie in jullie digitale dossier Hierin kunnen jullie samen aan de afspraken werken die uiteindelijk in het scheidings- en/of ouderschapsplan komen te staan. Het proefaccount geeft je 5 dagen gratis toegang tot je digitale dossier.

 

 

 

Onbeperkt deskundige hulp

Na de intake, neemt één van onze casemanagers contact met je op. Deze casemanager staat je gedurende de gehele procedure bij. De casemanager is er om jullie te helpen bij het maken van afspraken. Via de chat in jullie dossier kunnen jullie altijd vragen stellen. De casemanager checkt daarnaast jullie gehele dossier voordat het naar de advocaat gaat.