Alle diensten

Financieel planningsrapport

Een echtscheiding heeft grote impact op je financiële situatie. Waar je voorheen de (woon)lasten samen met je ex-partner deelde, moet je vanaf nu mogelijk alleen de kost verdienen. Is mijn inkomen wel hoog genoeg? Op welke toeslagen heb ik recht? Wat blijft per maand over voor leuke dingen? En wat als ik arbeidsongeschikt raak? Vragen die in deze onzekere periode opeens heel relevant en actueel kunnen zijn. Een financiële planning kan zorgen voor zekerheid.

Wat heb ik hieraan?

Uitelkaar.nl werkt voor het financieel planningsrapport samen met financieel adviseur Creantis. Met dit rapport krijg je inzicht in je financiële situatie ná de scheiding. Alle in het (concept)convenant opgenomen relevante financiële afspraken zijn verwerkt in dit rapport. In het financieel planningsrapport wordt antwoord gegeven op bijvoorbeeld de volgende vragen:

  • Is mijn inkomen wel hoog genoeg?
  • Op welke toeslagen heb ik recht?
  • Wat blijft per maand over voor leuke dingen?
  • En wat als ik arbeidsongeschikt raak?

Wat kost een financieel planningsrapport?

Je kunt het financieel planningsrapport alleen voor jezelf of voor jullie beiden laten opstellen. Het kost €350 p.p. of €500 voor jullie beiden. Dit bedrag voldoe je per iDEAL op het moment dat je deze extra dienst afneemt.

€350 of €500 extra

Coen Plat - Casemanager

"Wil je weten hoe een financieel planningsrapport eruit ziet?"

Bekijk voorbeeld