DAS en Uitelkaar.nl bij BNR Nieuwsradio op de dag van de scheiding

13 september 2019

Vandaag was Mireille Detrixhe, van onze samenwerkingspartner DAS, bij BNR Nieuwsradio te gast om te praten over de problemen die ontstaan als ouders al enige tijd gescheiden zijn. Een nieuwe partner, een nieuwe baan of een verhuizing heeft namelijk vaak gevolgen voor de omgangsregeling of de alimentatie. Dit soort veranderingen kunnen de boel weer op scherp zetten. Daarom is het goed vooruit te kijken. Om die reden breken Uitelkaar.nl en DAS een lans voor een dynamisch ouderschapsplan, waarmee je je afspraken als dat nodig is kan aanpassen na scheiding.

Luister het fragment op de website van BNR.

Uitelkaar.nl in de media

Digitaal scheiden? Ja, maar met een advocaat!

19 augustus 2019

Wat is het verschil tussen scheiden via een advocaat en online? Wat maakt Uitelkaar.nl anders? Op 13 augustus 2019 verscheen een artikel over online scheiden in Het Dagblad van het Noorden. Oprichter van Uitelkaar.nl, Laura Kistemaker, werd hiervoor geinterviewd.

Lees verder
Uitelkaar.nl in de media

24 uur vol innovatieve juridische oplossingen: van verdwenen pakketjes tot complexe scheidingen

04 april 2019

Uitelkaar.nl staat voor innovatieve, juridische oplossingen. Daarom nemen wij 4 en 5 april 2019 deel aan de 24-uurs innovatie challenge van verzekeraar DAS.

Lees verder
Uitelkaar.nl in de media

Uitelkaar.nl internationaal genomineerd voor website van het jaar 2018!

08 maart 2019

Wauw, we zijn internationaal genomineerd voor "website of the year 2018" in de categorie services! Stemmen kan nog tot 17 maart...

Lees verder