Ouderschapsplan opstellen

Wanneer jullie minderjarige kinderen hebben, ben je verplicht een ouderschapsplan op te stellen, ook als je niet getrouwd bent. Ben je wel getrouwd? Kies dan voor de module scheidings- en ouderschapsplan

Bij Uitelkaar.nl start je met een voorbereidingsfase. Die is de eerste 5 dagen gratis en daarna kost het €35 per persoon. Daarna vindt de check plaats. Met jullie persoonlijke casemanager bespreken jullie de afspraken en wordt het ouderschapsplan ondertekend.

Bekijk onze diensten
Ouderschapsplan

 

Ouderschapsplan via Uitelkaar.nl

Voorbereiding

Informatie verzamelen en afspraken maken met je (ex-)partner over je kind(eren). Begeleid door je persoonlijke casemanager.


€35 p.p.
1 wk - 3 mnd

Check

Je casemanager controleert de gemaakte afspraken en maakt het ouderschapsplan in orde. Jullie ondertekenen beiden het ouderschapsplan. Je hoeft hiervoor niet naar de rechtbank.

€260 p.p.
Met subsidie: €4 of €43
1 - 4 wk

 

 

 

Ervaringen van anderen

"Duidelijk, snel antwoord."
Kimberly, 8 april 2024
"Prettig dat alles online kon en dat het snel geregeld was. Ook fijn dat de contactmomenten met mijn ex-partner tot een minimum werden beperkt en structuur kregen. Daardoor was er weinig onenigheid."
Max, 21 april 2024

>> Lees hier meer ervaringen

 

 

Start met het ouderschapsplan

In de voorbereidingsfase stel je de afspraken van het ouderschapsplan al voor €35 per persoon op. Hierbij is inbegrepen:

 • Onbeperkte begeleiding door een persoonlijke casemanager
 • Werken in je eigen tempo en omgeving
 • Mogelijkheid tot afname extra diensten
 • Kinderalimentatie berekening
 • Subsidiecheck
Ouderschapsplan

 

 

Kosten en subsidie

Door de unieke subsidieregeling mogen wij als enige in Nederland de scheiding aanbieden voor €39 per persoon. Je kunt al recht hebben op subsidie als je bruto jaarinkomen minder dan €44.000 bedraagt.

Kom je niet in aanmerking voor subsidie? Dan werken wij met vaste lage prijzen. Op ons online platform worden jullie begeleid bij het maken van de scheidingsafspraken door een van onze persoonlijke casemanagers. Hebben jullie kinderen? Dan ontvangen jullie ook een officiële kinderalimentatieberekening.

Check kosten en subsidie

 

 
 

 

Wat biedt Uitelkaar.nl?

 • Maatwerk
  Maak stap voor stap je documenten op maat.

 • Persoonlijke & deskundige begeleiding
  Je hebt toegang tot onbeperkte ondersteuning.

 • All-in prijzen
  Vaste, lage prijzen.

 • Aanvullend advies en diensten
  Op het gebied van financiën, juridisch en wonen.

 • Veel ervaring
  Ervaren echtscheidingsspecialisten, mediators en advocaten.

USP's homepagina
 

 

 

 

Meer informatie

Wil je meer informatie over hoe je, je ouderschapsplan kunt opstellen via Uitelkaar.nl? Download dan onze brochure ouderschapsplan