Start met een gratis proefaccount en maak zelf je ouderschapsplan

Exclusief als bezoeker van DAS: ontvang na een vrijblijvend gratis 5-daags proefaccount, €15 korting op het maken van een ouderschapsplan via Uitelkaar.nl.

Wat krijg je bij aankoop van deze module?

  • Online intake
  • Suggesties voor aandachtspunten in jullie plan
  • Online omgeving om samen afspraken in te maken
  • Begeleiding van een persoonlijke casemanager
  • Uitgebreide kinderalimentatieberekening van het LBIO
  • Check door de casemanager
  • Het afgeronde ouderschapsplan in een downloadbaar document
Anouk Wijsman - Casemanager

Vrijblijvend sparren met onze casemanager?

Bel 085 070 2500

Module Ouder­schaps­plan

Wat is het?

Een module waarin je samen met je (ex-)partner met begeleiding van een persoonlijk casemanager een ouderschapsplan maakt. Hierin staan afspraken over de zorg, omgang en opvoeding van jullie minderjarige kinderen.

Voor wie is het?

Het ouderschapsplan is verplicht als je als ouders van kinderen onder de 18 jaar uit elkaar gaat. Ben je getrouwd? Kies dan de module Scheidings- en ouderschapsplan.

Wat kost het?

Het opstellen van een ouderschapsplan via Uitelkaar.nl kost €195 per persoon. Heb je recht op subsidie, dan kan het opstellen van een ouderschapsplan vanaf €37 per persoon.

Wist je dat?

Omdat je van DAS.nl komt, je korting krijgt op je scheiding. Hierdoor betaal je niet €195 maar slecht €187,50 per persoon. Dat is een totale korting van €15.

Scheiden op jullie manier

In onze online omgeving stemmen jullie op je eigen tempo afspraken af. Elke scheiding is anders, doe het daarom op jouw manier! Samen, alleen, met een mediator. Aan de keukentafel, in de natuur, met je beste vriend, alles kan en alles mag. Onze casemanager houdt een oogje in het zeil en beantwoordt al je vragen waar nodig.

Stap voor stap in je eigen tempo
Met een persoonlijke casemanager
Doe het op jouw manier
Waar je maar wil, samen of alleen
én krijg extra begeleiding waar nodig
Wat zeggen onze klanten

Auke en Gabriëlla: “Het was fijn dat hierbij alle belangrijke onderwerpen voorbij kwamen. Deze manier van scheiden heeft ons geholpen richting te geven aan een nieuwe levenssituatie en een duidelijke keuzestructuur.”

Ben je er over uit? Maak vandaag nog vrijblijvend een proefaccount aan.